Miért öltözik így egy nagyon kövér lány?
Ma láttam a Tescóban vásárlás közben egy olyan húszéves forma lányt. Irtózatosan kövér nagy hatalmas rusnya undorító bálna volt. Ehhez képest rózsaszínűbe volt öltözve, és kilátszott a tetoválása a hatalmas undorító feneke felett. Sőt a bokáján is volt egy tetoválás!
Egyszerűen nekem nincs bajom a kövérekkel, amíg nem akarnak tőlem semmit, de itt egyszerűen majdnem elhánytam magam! Megbámultam, és minden kicsit is hizlaló kaját visszaraktam, pedig rajtam csak 2 kg felesleg van az optimális értékhez képest!
Egyszerűen majd kiégett a szemem, a gyerekem is elkezdett rángatni, hogy inkább ő sem kér csokit, és hogy ő ugye nem lesz olyan rusnya mint az a néni.
Omg! és te kinek képzeled magad hogy így leszólj árkit is?
2. válaszolónál ott a pont. megérdemelnél magadra egy olyan 200 kg felesleget ennyi erővel. Semmi jogod abba beleszólni hogy ő hogyan öltözködik ? na és ha pl . szoknya volt rajta? Ki nem sz*rja le?
és miért lesz valaki egy vagy két tetoválástól kövér?
Térj már észhez!!!
Én meg tőled hányom el magamat! Mert lehetsz te kívülről egy szépségkirálynő de ha belülről egy rohadt UNDORÍTÓ köcsög vagy akkor inkább legyen valaki hatalmas de kedves vagy modell de olyan szánalmas int te kérdező!!!
Jól lejárattad magadat!
Értem, tehát ha egy 150kg nőnek aki talpig rózsaszínben van, kilátszik a fél feneke októberben. És ahogy kinéz azt az utolsó sarki K is szégyellnék (azok finomabbak, és elegánsabbak volnának ehhez képest), és ezt szóváteszem akkor velem nem stimmel valami.
Remélem mellétek költözik egy ilyen és egész nap gyönyörködhetek benne.
Tudod, az a különbség a normális emberek és közted, hogy a normálisak teljesen leszarják, hogy ki hogy öltözik(főleg egy ismeretlen!), mert nem a ruha számít. Vagy ha észre is vennék és szokatlannak találnák a másik öltözködését, akkor sem fűznének hozzá semmit, max egy vállvonást és nem lenne annyi idejük(főleg egy szülőnek..), hogy felrakjanak gyk-ra egy ilyen szánalmas kérdést. De bizonyára nagyon unhatod az életed, ha ennyin kiakadsz. Őszintén sajnállak.
Inkább neveld a gyereked és foglalkozz a saját dolgoddal, na meg ha ennyire rosszul leszel egy ilyentől, akkor szúrd ki a szemed és a probléma megoldva! (amúgy ennyire nehéz elfordítani a fejed? :D)
Köszönjük, hogy a szomszédunknak kívánsz ilyen nőt :D Csak a probléma, hogy mi nem bámulnánk egész nap a szomszédunkat(alapból alig látom őket), de biztos neked ez a napi programod, ha már így megemlítetted.
Jól van, hát ráér a dolgától, az ilyeneket figyelni. Várjunk csak, rajtad is van 2kg felesleg, undorítóóóó. :D
Szörnyen nézhetsz ki, azzal a flegma pofával:D
"de azért tudja már mindenki, hogy mi való hozzá, és mi nem! " - na de ki dönti el, hogy mi illik a stílusához? ki dönti el, hogy miben érzi jól magát? mert nem mások!! Csakis az dönti el, aki hordja a ruhát! Ebbe senki kívülállónak nincs beleszólása.
Olyanról nem hallottam élőben, hogy a ribisen öltözködő vékony lányokat kigúnyolják, sőt! Az ilyen lányok után fütyülnek az utcán. Viszont a cicanacis duci lányoknak annál inkább beszólnak!
Persze ekkor mondják hogy.. mindenkinek van szabad véleménynyilvánításhoz joga, ez érvényes elég sok mindenre, de senkinek sincs joga megalázni másokat szokatlan öltözködés miatt! Azért mert valaki nem felel meg az "átlagnak" még nem kell kinézni/kinevetni!
"Rajtam csak 2kg van az optimális felett"
Mi az optimális? 2kg nő egy 23 kilós csontvázon?
Kedves 05-21 18:10!
És mi van akkor, ha az illető hormonzavar vagy más szervi ok miatt küszködik felesleggel? Ebbe nem gondoltál bele? Akkor is azt mondod, hogy az illető egy senki és dögöljön meg, mert a betegségéből adódóan súlyfeleslege van? "Az én szememben nem emberek"-igazi szánalomkupac vagy. Én vékony vagyok, de eszembe nem jut lefikázni a kevésbé előnyös testalkatú társaimat, szakadjon ki a nyelvem, ha valaha lehurrogok bárkit a teste miatt. Szégyelld magad, te kotonszökevény.
A kérdező dettó. Mi a franc közöd van ahhoz, hogy más hogy néz ki? Nem tudhatod, miért kövér. Lehet, hogy beteg. Vagy ha nem beteg, lehet, hogy épp most kezdett fogyókúrába.
De amúgy sincs semmi közöd hozzá!!! Sajnálom szegény gyerekedet, hogy ilyen gusztustalanul felszínes szülője van. És mi lenne, ha a gyereked is elhízna, pl. egy hormonzavar miatt??? (Ne adja az Isten, hogy így történjen!) Akkor tőle is hányingered lenne?
Gratulálok a gondolkodásodhoz, büszke lehetsz magadra.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!