Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért öltözik így egy nagyon...

Miért öltözik így egy nagyon kövér lány?

Figyelt kérdés

Ma láttam a Tescóban vásárlás közben egy olyan húszéves forma lányt. Irtózatosan kövér nagy hatalmas rusnya undorító bálna volt. Ehhez képest rózsaszínűbe volt öltözve, és kilátszott a tetoválása a hatalmas undorító feneke felett. Sőt a bokáján is volt egy tetoválás!

Egyszerűen nekem nincs bajom a kövérekkel, amíg nem akarnak tőlem semmit, de itt egyszerűen majdnem elhánytam magam! Megbámultam, és minden kicsit is hizlaló kaját visszaraktam, pedig rajtam csak 2 kg felesleg van az optimális értékhez képest!

Egyszerűen majd kiégett a szemem, a gyerekem is elkezdett rángatni, hogy inkább ő sem kér csokit, és hogy ő ugye nem lesz olyan rusnya mint az a néni.

2013. okt. 17. 11:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%
Hát kedves 5-ös ez mellé, én inkább Rubint Rékára hasonlítok, tortákkal sütikkel fehér liszttel és jó sok zsírral mert soha életemben nem voltak súlyproblémáim. Nem figyelek az étkezésemre, csak a testmozgásra mégis tökéletes alakom van. De mivel én a kerekebb idomokat kedvelem el tudnék képzelni még pár kg-t itt ott.
2013. okt. 17. 11:50
 12/35 anonim ***** válasza:
12%

"mégis tökéletes alakom van"

Jól van, hugi, meggyőztél. :)

2013. okt. 17. 11:53
 13/35 anonim ***** válasza:
93%

66%. 45 kg vagyok, hízókúrázok, szóval nyugodtan mondhatod a dagadt szót nekem, csak jól esik. 1000x inkább lennék kövér 120 kgos, mint olyan sötét, kulturálatlan idióta mint te vagy a kérdező! Hihetetlen, hogy a pár szóból amit leírtál mennyire süt az, hogy milyen buta vagy és még reklámozod is a többi válaszodban.

A kérdező meg feltűnően néma :D netán észrevette magát ?

2013. okt. 17. 11:53
 14/35 anonim ***** válasza:
94%

Nekem sajnos pont ilyen romlott lelkű anyám volt,mint te kérdező!Kiskoromban és még most is van rajtam felesleg,de nem tartoztam soha,a kövér gyerekek közé.

Anyámnak sosem volt jobb dolga,minthogy engem és az öltözködésem kritizál.Állandóan fogyasztószereket adott, és kényszerített, hogy használjam őket.20-on éves felnőttként, ha meglátogatom nagy ritkán is fogyasztópirulával vár otthon,amit természetesen eszemben sincs bevenni.

Hosszú és nehéz évek alatt jöttem rá, hogy milyen szép és igazi nő vagyok.Azóta bomlanak utánam a férfiak.Pedig anyám még olyat is mondott, hogy sosem fog egy férfi sem kívánni,mert olyan kövér vagyok.

Hozzáteszem, hogy még orvos is mondta, hogy teljesen rendben van a testsúlyom,és az alkatom.

Ja és a végső konklúzióm,hogy pont anyám volt az, aki mindig is rettegett, hogy elhízik,holott mindig izmos és cérnavékony volt.És a mai napig is ezt vetíti ki rám igazából.

2013. okt. 17. 12:11
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező, egy beképzelt, kényes liba, gyerek ésszel!
2013. okt. 17. 12:15
 16/35 pöpike93 válasza:
100%

Kérdező! Nemrégiben 2 tinilánynak szóltam be, mert kiröhögtek egy túlsúlyos gyereket, ahogy az anyukája tolta kocsiban (látszódott a gyereken, hogy beteg). Elgondolkoztam, hogy vajon milyen anyja-apja van ezeknek a lányoknak? - hát olyan mint te.

Nekem nincs gyerekem, de el sem tudom képzelni, hogy milyen érzés lehetett annak az anyukának, hogy kinevetik a gyerekét. Te elbírod képzelni? Milyen érzés lenne, ha a gyereked egyszer elhízna akármi miatt és kigúnyolnák és olyan jelzőkkel illetné, mint amiket leírtál? Vagy nem is kövérség miatt, hanem valami más külsőleg látható dolog miatt?

Te szülőnek nevezed magad, ilyen hozzáállással? :(

2013. okt. 17. 12:18
 17/35 anonim ***** válasza:
95%

Elfogadhatatlan a viselkedésed. Honnan veszed a bátorságot és a jogot, hogy ilyen stílusban beszélj másokról, sőt, hogy megmondd, kinek miben kellene öltözködni? Ne korlátolj másokat, csak mert a te szemed meg az agyad (???) nem bírja befogadni a világot. Az emberek ezerféle méretben vannak jelen, ehhez már hozzászokhattál volna.

Ha az én édesanyám ilyeneket mondana bárkire, mélységesen elszégyellném magam.

Egyébként mégis mi ez a bocsánatkérő viselkedés, hogy "nekem nincs bajom a kövérekkel"? Nyilvánvalóan van, fölösleges mentegetőznöd.

Nem a kövérek tehetnek róla, hogy te olyan kisebbségi komplexusban szenvedsz, hogy csak úgy érzed jobban magad, ha másokat kritizálsz.

És ezt úgy mondom neked, mint egy olyan nő, aki világ életében vékony volt és két éve testépít.

Egy önmagával elégedett ember nem érzi szükségét annak, hogy másokat lehordjon. Először nézz szét magadban, mert lehet, hogy az a nő kövér volt, de te meg egy idióta vagy.

Ugyanakkor az is sokat elmond rólad, hogy jobban aggódsz amiatt, hogy a gyereked kövér lesz, mint amiatt, hogy esetleg rossz ember válik belőle...

2013. okt. 17. 13:15
 18/35 anonim ***** válasza:
91%

13-as, akar a hóhér meggyőzni!! :)

Attól nem leszek kövérebb, hogy Te elhiszed-e vagy sem. Amúgy sem érdekel ki mit gondol az alakomról. Mindenkinek más tetszik.

Na mentem futni szép napot mindenkinek! :)

2013. okt. 17. 14:10
 19/35 anonim ***** válasza:
93%
Szegény gyereked ilyen felszínes anyát..Ha a gyereked is ilyen kövér lenne,ő tőle is undorodnál?!Mivan ha a csajnak pajzsmirigy betesége van?!?
2013. okt. 17. 15:05
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyereked ilyen felszínes anyát..Ha a gyereked is ilyen kövér lenne,ő tőle is undorodnál?!Mivan ha a csajnak pajzsmirigy betesége van?!?Egy vékony lány
2013. okt. 17. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!