2/11 anonim válasza:
NEM! Az senkinek nem jön be:) bocsi ha ezzel megsértettelek
3/11 anonim válasza:
Ha ápolt és igényes akkor igen, de általában nem azok, nagyon ritkán csak...
4/11 A kérdező kommentje:
2-es:nem sèrtettèl meg ,nem vagyok az ;)
2013. aug. 23. 20:25
5/11 anonim válasza:
Én lány vagyok,és nem mondanám magam vékonynak.Teljesen ápolt vagyok.A párom pedig így szeret ahogy vagyok.Ugyanúgy kíván mint az elején.3 éves lányunk van.Szóval nem kell minden dagi nőt leminősíteni.
6/11 anonim válasza:
Sok daginőnek van párja, úgyhogy kitudja... :D
Az már más kérdés, ha az után hízott el miután összeházasodtak és szült 3 gyereket!
Én 50 kilós vagyok és mindig is vékony voltam, szerintem azért a fiúk nagytöbbségének nem tetszenek a dagi lányok!
7/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire "dagi". Mert van a húsos, a kövér és az extra méret :D
Nekem ez a köztes méret nem jöb be. Aki olyan mint egy nagy húsgombóc.
Az ilyen alkat meg csak szexre kéne, de arra nagyon :D Nem tudok ellenállni a nagy koffernak :D
9/11 anonim válasza:
7. Az a disznólány nagyon undorító!
10/11 anonim válasza:
Nekem igen. Csak annyi a kikötésem, hogy legyen aránylag szép arca és jó belső tulajdonságai legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!