Az gáz ha szőrös a derekam? 15/f
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon feltűnő de nem merem borotválni mert félek,hogy erősebb lesz...de ha szerintetek nem gáz akkor nem bántom...2013. okt. 16. 14:52
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon feltűnő igen. Gyantáztad le kozmetikussal, vagy szőkítesd ki bár nem tudom hogy derékra szokták-e alkalmazni. Vagy van még a lézeres szőr eltávolítás ha van rá pénzed akkor próbáld ki.
2/5 anonim válasza:
Sok embernek szőrös, szerintem nem gáz. Bár ebbe inkább szóljanak a lányok. :) 20/f
3/5 anonim válasza:
15 évesen valószínűleg nem fog lézeres szőreltávolításra menni főleg a mostani árakat tekintve, és nem mellesleg még tinédzser, tehát fejlődő félben van alakul az anatómiája. A mai kor hülyesége, hogy a divatnak megfelelően alakítják a testüket az emberek. Természetesen ha túl szőrős egy férfi! az alapvetően nekem sem tetszik, de finoman jelezném az illetőnek. De ettől még nem kérem azt, hogy olyat tegyen amit nem akar. Kérdező: ha zavar akkor gyantáztasd le, talán ez a legjobb megoldás, ha valóban nagyon feltűnő és zavar téged.
4/5 anonim válasza:
hm erre mit is írjak.....talán azt hogy férfi hormonok aktívabbak lettek benned. És hát istenem lesz nekem még több és több szőröd 20 éves korodra. Főleg ha a mellkhasad lesz szőrös és a a hasad alja a mogyidig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!