Normális az, hogy lány létemre a hasam, tarkóm, derekam, combom, fenekem is szőrös? Nemtudok vele mit kezdeni.
Figyelt kérdés
segítsetek kérlek!2011. máj. 11. 21:43
1/13 anonim válasza:
Lány létemre a hasam, mellem, alsó lábszáram, és a fenekem szőrös sőt még ott lent a lábam között is olyan. Megoldás: Gyanta. ;) Mindenre van megoldás hidd el!;) Csak élni tudj vele. Sok sikert.
Ja és igen normális, mert kb minden embernek van szőrzete. ez a természetes! Ja egyébként még a sorolásomból kihagytam a hónaljamat, és a kezemet, az is szőrös egy kicsikét;)
2/13 anonim válasza:
Nem tudom, nekem csak a lábam, hónaljam és odalent szőrös, egyébként másol nemigazán, sőőt.
17/L
3/13 anonim válasza:
Nekem is szőrös az összes felsorolt.. :) Gyantázd vagy epiláld le, ahol nagyon zavar.
4/13 anonim válasza:
Ha szerinted túl erös a szörnövedekés, akkor elöször kérdezz meg egy orvost, mert esetleg hormonzavarod van.
Ha csak téged zavar, akkor lehet gyantáztatni, vagy máshogy szörteleniteni, de akkor életed végéig kell folytatni.
5/13 anonim válasza:
mindenkinek szőrös, tehát minimális szőr okés, nem kell mindent legyantázni, ha erősen szembetűnő, akkor lábat epilálni, hónaljat is epilálni, bikinivonalat úgy ahogy szeretnéd, kart szerintem felesleges, karján mindenkinek van, és nem jó úgy megsimogatni valakinek a karját hogy borostás, szóval szerintem azt ne, vagy a karodat szőkíttesd, ugyanúgy a hasad,, melled feneked is szőkíttesd.
6/13 anonim válasza:
Sajnos vagyunk ezzel így páran :( Ha zavar, le kell szedni.
7/13 anonim válasza:
Én is nagyon szőrös tipus vagyok, ezt örököltem, ez van. Mondjuk inkább ott lent van gondom...nagyon nagy kiterjedésű és elég dús is. Máshol annyira azért nem olyan. Mindenképp a szőkítés a jobb, borotválással, gyantával erősödik meg fáj, meg macera.
8/13 A kérdező kommentje:
lehet hogy felkeresném az orvost...de hát nemtudom...engem mondjuk nagyon zavar...tarko,bajuszka,kéz,mell között,mellbimbó,has,segg felülete,comb,láb...ááá...ís ezt mind legyantázni...mert állítólag gyantával ritkul a szőr...de..
2011. máj. 14. 22:28
9/13 anonim válasza:
Hát, mindenkinek szőrös:D Attól függ, hogy mennyire dús, ill. "színes":D Genetika, vagy hormonprobléma. Villanófényes kezelésre menj, soknak tűnhet az ár hirtelen, de végeredményben olcsóbb, mint gyantáztatni járni folyton.
10/13 anonim válasza:
Szerintem gyűjtögess és rakj félre egy végleges szőrtelenítésre. Sokkal boldogabb leszel utána. És sokat szenvedtem a szőrrel főleg tinikoromban. Pedig én fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!