Mit tegyek? 16 éves lány vagyok, és úgy érzem nagyon kell nagy wc-znem. Voltam is, de nagyon kemény a székletem és csak 1-2 bogyó jött, ki. Nemtudok wc-zni, pedig kellene, de megrekedt, továbbá a székletem is nagyon kemény
igyál sok sok sok tejet
vagy uborkalevet
vagy melegvizes beöntés(bár magadnak nehézkes eset)
Nem kell megijedned, ha nincs mindennap székleted. Nem kóros az sem, ha csak két-háromnaponta van.
Igyál sok vizet és egyél rostos ételeket: gyümölcsöt, teljes kiőrlésű kenyeret. Házilag ne próbálkozz beöntéssel, sérülést is okozhatsz magadnak. Esetleg menj be a gyógyszertárba, mondd el őszintén a gyógyszerésznek a problémádat, nem fog kinevetni, és kérj tőle valami kúpot.
köszi azóta megoldódott, még aznap:D
Ittam egy kis melegvizet, és attól jobb lett:D
A nehéz székelést az egészséges táplálkozás és mozgás megoldja.
Ha egy folyamatban lévő székrekedést kell megoldanod, akkor a patikában kérj tanácsot, hogy melyik hashajtó ségít a leggyorsabban.A továbbiakban pedig igyal sok folyadékot,mert az évek során az ilyesmi bélgyulladást de főleg aranyeret okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!