Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális az, hogy lány létemre...

Normális az, hogy lány létemre a hasam, tarkóm, derekam, combom, fenekem is szőrös? Nemtudok vele mit kezdeni.

Figyelt kérdés
segítsetek kérlek!
2011. máj. 11. 21:43
1 2
 11/13 anonim válasza:
84%

Nyugi, én is elég szőrös típus vagyok, sok módszerrel próbálkoztam... gyanta, epilátor, szőkítés. sajna elégé fáj gyanta, epilátor és ki is pattogzik a bőröm :(

szóval ami nagyon látszik azokat kiszedem/szőkítem aztkész, a többivel nem foglalkozok ;)

amúgy én se tudom hogy normális-e, de ez van xD

2016. aug. 24. 17:45
 12/13 anonim válasza:
47%
hormonzavaros lány vagy!!!
2016. szept. 8. 08:10
 13/13 anonim válasza:
Ugyanez a problemam. Nem genetika, minimalisan mindenkinek szorosek a felsoroltak. Nekem szoke volt, de igy is zavart, igy elkezdtem bortvalni, eletem legrosszabb dontese volt.
2021. ápr. 27. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!