Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak nekem szőrös a hátam,...

Csak nekem szőrös a hátam, illetve derekam?

Figyelt kérdés

Eléggé látszódik,vagyis én látom magamnak,mivel barna bőröm van,és sok-sok szőke szőr.:(nagyon ronda sztetek?de én nem szeretném szőrteleníteni,mert utána megmindig kell majd.:(

Másnak is szőrös?nagyon gáz?

ja és lány vok

2009. jún. 8. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Apró szőreim nekem is vannak, de ez teljesen természetes. Ha nagyon zavar és látszódik, akkor mindenképp csak kozmetikussal gyantáztasd le, de semmiképp ne borotválj! Vagy ha sok pénzed van, érdemes egy lézeres szőrtelenítés. De szerintem nem lehet vészes, hiszen szőkés szőröd van, szerintem olyan pihe hatású lehet. Egyáltalán nem gáz!

20/L

2009. jún. 8. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is a hasam is...világos de hosszú...habár mások azt mondják nem vészes szerintem az...de csak magamon:D
2009. jún. 8. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel emlősök vagyunk, mindenhol van szinte szőrünk, meg az arcon is, csak van akinek alig látszik, pihés, főleg a nőknél, a férfiaknak inkább meg sötétebb és erős szálú...

szóval teljesen természetes, hogy van, de ha zavar, akkor gyantáztasd le.

És tévhit, hogy a szőr a borotvától megerősödik, csupán nem elvékonyodó a vége és nem fakult ki még, mint alapálapotban(amíg nem vágja valaki a szőrét egyátalán), hanem ha gyakran borotválják ,akkor a vége is mindig ugyanolyan vastag, mint a töve és ettől sötétebbnek látszik.

21/L

2009. jún. 8. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Miért lenne ciki? Azért, mert Paris hilton és Zimány Linda agyonretusált képein nem látszik, hogy pihés a hasuk, vagy a karjuk? Képzeld, nekem is vannak pihék a testemen, nekem fényben van, hogy nem is szőkés, hanem picit barnásak, de magamnak akarok megfelelni, és nem másoknak, és már jó ideje úgy dönöttem, hogy nem fogom magam emiatt borotválni (te jó ég) aztán meg 30 éves koromra úgy nézek ki, mint egy majom... A barátom pedig elfogad így is, az apró pihéimmel együtt.
2009. jún. 8. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is az, csak magamon látom vészesnek, mások szerint nem is látszik. szóval nem zavar.
2009. jún. 8. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!