Csak nekem szőrös a hátam, illetve derekam?
Eléggé látszódik,vagyis én látom magamnak,mivel barna bőröm van,és sok-sok szőke szőr.:(nagyon ronda sztetek?de én nem szeretném szőrteleníteni,mert utána megmindig kell majd.:(
Másnak is szőrös?nagyon gáz?
ja és lány vok
Apró szőreim nekem is vannak, de ez teljesen természetes. Ha nagyon zavar és látszódik, akkor mindenképp csak kozmetikussal gyantáztasd le, de semmiképp ne borotválj! Vagy ha sok pénzed van, érdemes egy lézeres szőrtelenítés. De szerintem nem lehet vészes, hiszen szőkés szőröd van, szerintem olyan pihe hatású lehet. Egyáltalán nem gáz!
20/L
Mivel emlősök vagyunk, mindenhol van szinte szőrünk, meg az arcon is, csak van akinek alig látszik, pihés, főleg a nőknél, a férfiaknak inkább meg sötétebb és erős szálú...
szóval teljesen természetes, hogy van, de ha zavar, akkor gyantáztasd le.
És tévhit, hogy a szőr a borotvától megerősödik, csupán nem elvékonyodó a vége és nem fakult ki még, mint alapálapotban(amíg nem vágja valaki a szőrét egyátalán), hanem ha gyakran borotválják ,akkor a vége is mindig ugyanolyan vastag, mint a töve és ettől sötétebbnek látszik.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!