Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Fogok még változni?

Fiúk! Fogok még változni?

Figyelt kérdés

Szóval az történt, hogy az előző évben hirtelen nagyot nőttem. 158 centiből 171 lettem viszont az arcom semmit sem változott. uganolyan nagy szemeim fitos orrom és kis szám van. Sokan mondják hogy úgy nézek ki mint egy kisállat (ezt próbálom bóknak venni :D) A kérdésem az lenne hogy 15 évesen fog e változni még az arcom? És egyátalán szép, ha egy ilyen magas lánynak ilyen pici arca van? (ne értsétek félre ez nem ilyen párkeresős kérdés :) . azért írtam ebbe a kategóriába, mert főleg a fiúk véleménye érdekel) Előre is köszi a válaszokat

15/L

2013. okt. 14. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még változhatsz picit. A kinézetedről pedig nem tudok nyilatkozni... ennyiből lehetsz szép állatka is meg nem szép állatka is :)
2013. okt. 25. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!