Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Úr Isten mi van ma a világgal?

Úr Isten mi van ma a világgal?

Figyelt kérdés

Mióta lett ez kívánatosabb és szebb..

[link]

mint ez...:

[link]

én egyik sem vagyok, én husisabb vagyok, de így szeretem magam és a férjem is ilyennek szeret.. csak szeretném megérteni hogy ,mi a szép az elsőben?

lóg rajta minden ruha, tök csúnya szerintem....

2013. okt. 5. 09:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Butaságokat beszélsz mert a férfiak a nőies alakra buknak.Nagy mell,széles csípő,kerek popsi.Az anorexiások senkit sem vonzanak.De az oszlopcombok,és a hashurkák sem.A kérdésedben belinkelt második nő nagyon jó alakú.

Azon a lányon akin lehet látni hogy van felesleg már minimum 5 kg van tehát senki sem akarja teljesen zsírtalanítani a nőket.

Szerintem egy NŐ igényes magára,szeret sportolni,nem hanyagoljs el az alakját,nem pedig hurkákat növeszt és szidja a férfiakat hogy hülyék.

Mi is megkérdezhetnénk hogy a nők miért az izmosakra buknak miért nem a sörhasra pedig az férfias..

Sokszor a duci lányokban a személyiség-a lustaság,igénytelenség,mások lefitymálása-taszító.

Egyébként neked meg van egy párod aki szeret szóval örülj neki.

Mellette miért érdekrl más férfiak vélemènye?

2013. okt. 5. 10:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

jaj annyira "bírom" ezeket a ropi vs duci kérdéseket...

nem mindegy?!

kinek a pap, kinek a paplan.

a ducibb nők mindig a vékonyakat szidják, hogy csontvázak.

de mégis miért?! miért zavar téged, ha valaki a "csontvázakra" bukik?!

meg amúgy belinkelsz a vékonyabbakról előnytelen képet, a ducikról meg modell-képet...

no comment.

2013. okt. 5. 10:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem azért de,az elsőnek teljesen jó alakja van,mondom ezt női szemmel,a második meg kicsit husibb,max.6 kiló plusz lehet rajta az előzőhöz képest,de neki is tök jó alakja van.....Az meg,hogy a férjed 20 kiló plusszal is szeret,evidens,hisz nem a házastársam testébe vagyok szerelmes....25/L
2013. okt. 5. 11:09
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
A férjed, hogy bír elviselni téged? Vagy megcsalt egy vékonyabb lánnyal, azért sír a szád?
2013. okt. 5. 11:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nevetséges, hogy mások képeit linkeled be, és hogy egy csoport úgy próbálsz felemelni, hogy egy másikat elmarasztalsz.

Mindkettő jó, a vékony is jó, és a kövér is (ezzel nem azt mondom, hogy a 2. képen lévő lány kövér, sőt, ami azt illeti, különbséget sem látok a képek között, de értem, mit akarsz mondani a kérdéssel). Az embereknek más az ízlése, nem mindenkinek ugyanaz jön be, és ez a "mióta lett ez szebb mint amaz" téma úgy ahogy van bigott hülyeség. Egyik sem jobb a másiknál. Minden felnőtt ember el tudja dönteni, neki mi tetszik, és ha az illető normális és intelligens, akkor van preferenciája anélkül is, hogy másokat szóljon le. Azért, mert neked valami nem tetszik, nem kell háborognod, hogy mi van a világgal meg másoknak miért nem az tetszik. Hadd legyen már meg mindenkinek a joga arra, hogy az tetsszen neki, ami, és ne úgy próbáld meg feldicsérni a kerekebb nőket, vagy esetleg önmagadat fényezni, hogy másokat meg leszólsz. Erre semmi szükség nincs, ettől nem leszel se szebb, se csinosabb, se okosabb, vagy kívánatosabb, vagy értékesebb emberileg, ellenben mindenki idiótának fog nézni.

Örülök neki, hogy te elégedett vagy magaddal, és a férjed is, ez a lényeg, innentől kezdve te minek szólsz bele mások ízlésébe és külsejébe? Értsd meg, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, és úgy támogatni a kerekebb nőket, hogy közben a vékonyakat cs-szteted, egyáltalán nem intelligens dolog. Nyilván fordított esetben neked sem esne jól, te is felháborodnál, mert valójában egyik sem jobb a másiknál, és végül is a világ leglényegtelenebb dolga, hogy ki hogy néz ki, meg kinek mi tetszik - főleg ha te meg vagy elégedve magaddal.

2013. okt. 5. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Az első képen, amit linkeltél az a lány nem csinos és nem is szép, nagyon vékony és ahogy mondod leesik róla minden ruha, de, ha elkezdene normálisan enni, edzeni, sportolni, foglalkozna a testével, akkor a bőre feszes lenne, ahol kell, ott kidomborodna. A második képen lévő lányon igenis van felesleges és a hasa is gusztustalan, hogy így lóg, hiába mondod, hogy nem, de nem az a probléma, hogy több kiló, mint a másik lány, hanem az, hogy ugyanúgy nem foglalkozik magával, el van hanyagolva, ez igénytelenség, ha ő is sportolni, edzeni kezdene, akkor a lógós részek lassan eltűnnének és már ugyan úgy teltebb lenne, mint a másik, már nem így nézne ki, mint a képen, amit linkeltél, hanem csinos lenne.
2013. okt. 5. 12:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem szebb az első. A második sem csúnya, de olyan elhanyagolt. Az meg, hogy egy nő a hájtól lesz nőies, hülyeség. Nem tudom mit fáj az neked, hogy ma nem divat a túlsúly. Nem szeretem a tipikus "biztos csak irigy vagy" szöveget nyomatni, de ez alapján a kérdés alapján csak ez ugrott be. Ha te tényleg így tetszel a férjednek, akkor miért baj, ha a legtöbb férfi a vékony nőket szereti?

Amúgy meg ez a kép sem mai, mégis elég vékony rajta a nő: [link]

2013. okt. 5. 23:27
 18/20 A kérdező kommentje:
teljesen félreértetek, nem akarok más férfinak tetszeni, csak egyszerűen nem értem hogy mit látnak ezeken a nőkön. van egy olyan mondás hogy.. csúnya a kövér ember, de a sovány még csúnyább. most ezzel nem azt mondom hogy legyen minden nő 100kg fölött, mert csak akkor lesznek szépek. lehet valaki szép vékonyan is, de a vékony és a sovány közt is van különbség, az ennyire nagyon sovány emberek nem szépek, egészségtelenül szürke az arcuk, karikás a szemük, sápadtak, és még sorolhatnám, tehát minden csak nem szép. most lehet itt lehurrogni, de ez így van, kövérből is van csúnya én nem mondom hogy nem. de kevesebb arányban mint a soványoknál. és ismétlem NEM kell 100 kilónak lenni, de a "normál " testsúlyhoz, ami a centid utolsó 2 számjegye- 10 ( ezt sem értem akkor mindenki csonti lenne....) felszed a nő 4-5 kilót, ami már látszik, de nem számít dagadtnak, na szerintem ők a legcsinosabbak.
2013. okt. 6. 08:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. képen lévő lány tetszik!
2013. okt. 6. 08:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Jó, ez a te véleményed. Más meg azt nem érti, minek jönne össze valaki egy hurkás nővel, ha össze tudna egy hosszú combú, darázsderekú modellel is.

Nem azzal van a gond, hogy neked az egyik jobban tetszik, mint a másik, hanem azt, hogy unintelligensen közlöd, és leszólsz egy elég nagy embercsoportot - ami nem jófej dolog.

Lehet ám a kövér, vagy kerekebb nőket úgy is önbizalomra buzdítani, hogy nem mondod a vékonyakra, hogy undorító, meg mi szép van ezen meg mittudomén. Az undok dolog, és rohadtul nem fogsz értelmesnek tűnni tőle.

Tartsd meg magadnak a preferenciáidat, vagy ha közlöd is, semmi szükség arra, hogy másokat sértegess.

Ha valóban teljesen elégedett valaki magával, akkor nincs szüksége erre.

2013. okt. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!