Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Istenhez imádkozhatok szépségé...

Istenhez imádkozhatok szépségért? Volt már valaki aki ezt tette és sikeres volt? Külső szépségért, nem belsőért!

Figyelt kérdés
szépség,isten

2013. máj. 31. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozhatsz de ha semmit sem teszel azért ,hogy szebb legyél akkor sosem leszel szebb.Senki sem születik pl : sikeres embernek hanem tesznek érte ,hogy azok legyen. Ne a sült galambot várd a szádba. Ennyi erővel imádkozz azért ,hogy megnyerd az 5 lottót....
2013. máj. 31. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűbb ha tornázol hogy formás legyél,más frizurát csináltatsz,nem születsz újra egy imától
2013. máj. 31. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Végül is imádkozhatsz, de mit remélsz ettől? Éjszaka csoda történik, és bombanőként ébredsz föl? Neked kell változtatnod magadon.
2013. máj. 31. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
42%

amég nem érzed belül hogy megérdemled hogy szép legyél sosem leszel az, csinálj minden nap valami jót (nem tudom hány éves vagy, ha fiatal pl: takaríts anélkül hogy akárki megkérne rá és tartsd titokban, szóval ne azért csináld hogy mondjuk anyukádtól dicséretet kapj, ha meg idősebb akkor adományozz pénzt és ne mond el senkinek, vagy akármi jót)

tegyél azért hogy szép legyél te magad is, pl:egészséges életet élj, sportolj, egészséges kaja stb

ha ezeket nem léped meg egyszerüen a tudatalattid korlátozni fog abban hogy elérd amit el akarsz, mert tudja hogy nem érdemled meg

amúgy meg a híúság "bűn" még a Biblia szerint is, bár nem tudom milyen Istenben hiszel (legyen akár a sajátod) nem gondolom hogy szép dolog lenne ilyen dologért imádkozni, ennyi erővel akármiért imádkozhatnál, pl hogy legyél milliárdos, vagy okos anélkül hogy akármit is tennél érte,

16/F

2013. máj. 31. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Amin tudsz változtatni: alakod, fogsorod, bőröd állapota, színe, szemöldököd, körmöd, hajad, öltözködésed és ÖNBIZALMAD. Ha mindből kihozod a maximumot, ami hozzád leginkább illik, rengeteget változhatsz.

Plusz egy enyhe smink (alapozó, 'cicaszem', szép szemöldök - ez fontos és az emberek hajlamosak megfeledkezni róla, kevés pirositó, szájfény nappalra, erős rúzs estére) még senkit nem rondított el! :)

2013. máj. 31. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

eszembe jutott hogy én is imádkoztam már olyanért amit nem érdemeltem meg, végül megkaptam, de a végén az egész értelmét vesztette és vagy ugyan oda jutottam vissza, mitha nem kaptam volna meg vagy még negatívabb következménye lett....

persze ezt nem feltétlenül kell Isten tettének nézni, én inkább úgy mondanám hogy amiben hsizel és tudod hogy megérdemled(teszel érte) azt meg is kapod előbb-útobb

2013. máj. 31. 20:17
 7/8 Dollersz válasza:
Imádkozz azért, hogy legyen elég erőd sportolni, futni járni, vagy ilyenek :) Ha nagyon szeretnéd, és nem "rossz célra" akarod ezt felhasználni ÉS! nem árt a lelkednek, akkor meg fogja Neked adni :)
2013. máj. 31. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:

De idegesítenek az ilyen emberek. :D

"Én vallásos vagyok!!", aztán csak arra használod az istenedet, hogy mindenért imádkozhass hozzá.

Nem leszel szebb tőle. Ez nem így megy. Ha az imádságok beteljesülnének, akkor teljesen más lenne a világ, mindenki családja egészséges lenne, és mindenkinek teljesülnének az álmai.

Tegyél azért, hogy szép legyél!

Ezért nem jó az ilyen szintű vallásosság. Azt hiszed, hogy az Isten mindent megtesz, ő irányítja az életedet. De nem. Az életedet te irányítod.

Hozd ki magadból a legjobbat. Ennyit tudsz tenni.

2013. jún. 1. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!