Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Úr Isten mi van ma a világgal?

Úr Isten mi van ma a világgal?

Figyelt kérdés

Mióta lett ez kívánatosabb és szebb..

[link]

mint ez...:

[link]

én egyik sem vagyok, én husisabb vagyok, de így szeretem magam és a férjem is ilyennek szeret.. csak szeretném megérteni hogy ,mi a szép az elsőben?

lóg rajta minden ruha, tök csúnya szerintem....

2013. okt. 5. 09:31
1 2
 1/20 Mirk ***** válasza:
91%

A kövérség miért szép?

A sportos, vékony test egészséges test. A kövérség pedig nem egészséges, vagy szép. Az meg, hogy mitől lesz merevedése egy férfinak, nem a világtól függ.

2013. okt. 5. 09:35
 2/20 A kérdező kommentje:
szóval a második képen a csaj kövér?
2013. okt. 5. 09:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

ja, tényleg lóg rajta minden, a 2.-nak csak a hasa lóg :D

-sztem nincs sok különbség, ne légy ilyen elfogult. Hogy melyik kívánatosabb? az amelyik hamarébb itt lesz nálam..szvsz egykutya, itt nálam az arc lenne döntő

2013. okt. 5. 09:39
 4/20 A kérdező kommentje:
egyébként nem hiszem hogy az elsőre több pasinak állna fel...azért fogalmaztam így a kérdést mert mindenhol az van hogy ha 3 kiló felesleg van rajtad ami még tök szép, akkor azonnal fogyj le te zsírdisznó és annyira kövér vagy hogy már gurulsz.... ilyen szövegek mennek itt is... akkor aki 80-90 kiló, már kösse föl magát vagy mi? nagyon ki vannak fordulva az emberek én ha pasi lennék, hozzá nem nyúlnék az ennyire vékony lányokhoz, zörög a csontja, meg egyébként is egyáltalán nem nőies, dereka, csípője sehol, a melléről már nem is beszélve.... nem azt mondom biztos van akinek ez tetszik, de miért kell a 1-2-3-4-5 kiló felesleggel rendelkezőket is ilyenre formálni mert hogy ez húú milyen szép... hát gyönyörű mit ne mondjak..
2013. okt. 5. 09:41
 5/20 Mirk ***** válasza:
100%
Nem, a második nem kövér, talán 5 kilóval nehezebb az elsőnél, de a kérdés alapján arra következtetek, hogy te is abba a típusba tartozol akik szerint egy nő csak akkor nő, ha van rajta 10 kiló felesleg.
2013. okt. 5. 09:43
 6/20 A kérdező kommentje:

3-as hol lóg a hasa?

na ez lóg...

[link]

csak hogy tisztában legyünk a dolgokkal.a 2. képen a lánynak előre csúcsosodik inkább a hasa nem lóg, egyáltalán.

2013. okt. 5. 09:44
 7/20 A kérdező kommentje:

nem mondtam hogy csak akkor nő ha 10 kiló felesleg van rajta, de most őszintén nem azt kérdezem hogy melyiket dugnátok, mert itt szerintem olyan pasik vannak hogy mindegy kit dugnak, csak jöjjön már valaki.

melyik a nőiesebb

ez:

[link]

vagy ez:

[link]

2013. okt. 5. 09:46
 8/20 Mirk ***** válasza:
100%

Nem vagy férfi ezért nem tudod, hogy mihez nyúlnál hozzá.

Az meg, hogy a házastársam akkor is szeret, hogy ha felszedek akár 50 kilót teljesen természetes és így is kell lennie. Ez nem jelenti azt, hogy én 50 kiló felesleggel nézek ki jól. Csak annyit, hogy szeret.

A régi időkben pedig azért volt a nőideál "husisabb" - de nagyon utálom ezt az idióta szót -, mert a kövérség a gazdagságot és a jólétet szimbolizálta.

2013. okt. 5. 09:47
 9/20 Mirk ***** válasza:

Belinkeltél egy anorexiásat, meg egy szét photoshoppolt túlsúlyosat, most hogy döntsünk?

Mondjuk itt ez a kép, nincs elhízva és nem is túl sovány:

[link]

Vagy ez szebb?

[link]

2013. okt. 5. 09:52
 10/20 A kérdező kommentje:

szerintem az első csinos, de nem olyan mint az én elsőm....

a másodikról sugárzik hogy nő....

2013. okt. 5. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!