Fiúk járnátok vele? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Magasság közepes,sötétszőke haj és szőke csíkos,sötétbarna szem, vékony de nem pálcika,fekete köröm(lakk).Mentős szeretne lenni,elsősegélyt is végzett.Szereti: a zenét,a lovakat.Szeret és (tud is rajzolni).Nem nagyképűségből.Virágnak hívnak,15 éves vagyok.
(Csak tudni szeretném mit mondanak,szólnak a fiúk.)
Előre is köszi!
2009. nov. 7. 22:32
21/26 anonim válasza:
Ja, hát ez LOL. És tényleg. Mindegy, mentségemre legyen mondva, hogy alig látok, olyan vagyok egy ideje mint valami allergiás egy parlagfű mezőn. :D
22/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta,nem gáz ha valaki mentős akar lenni, és elsősegélyt is végzett.Te vagy a buta,írni sem tudsz.Bunkó vagy,jó lehet hogy valaki nem írta pl:hogy LOL,de legalább nem bántott meg.
2009. nov. 10. 23:12
23/26 A kérdező kommentje:
Köszi!
Azoknak akik írták pl:LOL,járna velem.Talán, egy kis önbizalmam is lessz ,hogy odamenjek egy fiúhoz. :)
2009. nov. 10. 23:15
24/26 anonim válasza:
de te véleményt kértél, nem hogy önbizalmat öntsenek beléd mer nem mersz 1 fiúhoz odamenni... XD
25/26 A kérdező kommentje:
Ez igaz...de.
2009. nov. 11. 21:21
26/26 anonim válasza:
hátja de ki kell h ábrándítsalak a mentős kisasszonyokat a telefon mellé pakolgatják, mert oda erő is kell emelnia beteget, és férfiakat alkalmazank erre
szal ezt meg gondold át!!
és téll kép nékül hogy mondjuk meg h csunya vagy e v sem?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!