Fiúk járnátok vele? (bővebben lent)
Magasság közepes,sötétszőke haj és szőke csíkos,sötétbarna szem, vékony de nem pálcika,fekete köröm(lakk).Mentős szeretne lenni,elsősegélyt is végzett.Szereti: a zenét,a lovakat.Szeret és (tud is rajzolni).Nem nagyképűségből.Virágnak hívnak,15 éves vagyok.
(Csak tudni szeretném mit mondanak,szólnak a fiúk.)
Előre is köszi!
Ez de szánalmas volt. Valaki írja hogy utálja a lovakat, erre akkor te is.:D
Én imádom az állatokat, nem járnék olyannal aki utálja.
Most azért utálni...
Csak mondod, legbelül még mindig szereted a lovakat.
Na, de értelmes vagy te is.:D
Biztos nem vagy egy nagy szépség, csak most ez jól esett neked, hogy mindenki dicsér.
Csak képet is akarnak. Hát. Ez van.:D
BAsszus szereted a lovakat meg a rajzolást és barna a hajad? ÉS ebből dötse el bárki hogy járna-e veled?
HA egy fiú beírná hogy barnahajú és szeret kosarazni te járnál vele?
Ez nulla információ és a kép se a legnagyobb segítség tekintve hogy lehetsz a világ legszebb lánya is ha nem tudnak elviselni...
Abba a leírásba, amit a külsődről írtál belefér egy bányarém, egy átlagos, meg egy szép lány is.
Viszont elég butácskának tűnsz és főleg az nem tetszik, hogy "menő szeretne lenni, első segélyt is végzett". Ad. 1 menő szeretne lenni. Ez gáz. Ad. 2 első segélyt is végzett. Na és az kit érdekel? Most komolyan, ha a néhány mondatos jellemzésedben ennyire muszáj volt megemlíteni, hogy elsősegélyt végeztél, hát bocs, de elég unalmas lehetsz. Most ez komolyan, nagy dolog/érdekes szerinted?
bocsi az offért de kedves utolsó elötti olvasni illene tudni.. ENTŐS szeretne lenni..
kedves kérdező ennyiből télleg nem nagyon lehet megtudni h ki is vagy..
am. én is mentős szeretnék lenni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!