Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk járnátok vele? (bővebben...

Fiúk járnátok vele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Magasság közepes,sötétszőke haj és szőke csíkos,sötétbarna szem, vékony de nem pálcika,fekete köröm(lakk).Mentős szeretne lenni,elsősegélyt is végzett.Szereti: a zenét,a lovakat.Szeret és (tud is rajzolni).Nem nagyképűségből.Virágnak hívnak,15 éves vagyok.

(Csak tudni szeretném mit mondanak,szólnak a fiúk.)

Előre is köszi!

2009. nov. 7. 22:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%

azt hogy lol

egy képpel többre mennénk :-)

2009. nov. 7. 22:55
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Ennyiből nem lehet megismerni téged, se belsőleg, se külsőleg. Lehet hogy tetszenél, lehet hogy nem, és lehet hogy egyformán gondolkodunk, de az is lehet hogy nem. Szóval nem tudom. Ezek alapján nem tudok dönteni. Ahhoz jobban meg kéne hogy ismerjelek, mert csak akkor derülnének ki azok a dolgok ami alapján eldönteném hogy járnék-e veled vagy sem :)
2009. nov. 7. 22:56
 3/26 anonim ***** válasza:
70%

A fekete körömlakkot leszámítva igen.

De ahhoz, hogy erre rendesen lehessen válaszolni, látni kéne egy képet...

f/17

2009. nov. 7. 22:59
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Ez így elég kevés :) Mármint a leírásból sokra nem lehet következtetni...
2009. nov. 7. 23:03
 5/26 A kérdező kommentje:
Majd holnap teszek fel képet,ott be van fogva a hajam,és annyira nem látszik. :)
2009. nov. 7. 23:43
 6/26 A kérdező kommentje:
Gáz a fekete körömlakk?
2009. nov. 7. 23:43
 7/26 anonim ***** válasza:
72%
ezt igy nemlehet megmondani holnap többet fogunk tudni szerintem minden személyiségfüggő kinek jól áll kinek nem.
2009. nov. 8. 00:35
 8/26 anonim ***** válasza:
72%
az adatok alapján jól nézel ki, és szerintem a körömlakk se gáz, de ahoz, hogy válaszolni tudjak, látnom kéne téged.
2009. nov. 8. 03:00
 9/26 anonim ***** válasza:
a leírásod alapján önbizalom hiányban szenvedsz, gondolom szebbnek érzed magad mint ahogy viszonyulnak hozzád a fiúk. én egyébként a lovas dolog miatt nem járnék, csak hogy válaszoljak is :P //utálom a lovakat:( //
2009. nov. 8. 09:21
 10/26 A kérdező kommentje:
Csak azért mert már 15 éves vagyok, és csúnya vagyok hogy nem jár velem senki.Ja szeretem a lovakat, de nem annyira.
2009. nov. 8. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!