Fiúk! Nektek tetszenek az ilyen lányok? Kép lent.
2013. szept. 19. 22:04
21/40 anonim válasza:
Nem.
Orrkarika és tetkó nélkül tetszene.
22/40 anonim válasza:
ez a lány gyönyörű.
a fa odvába verős primitív barom pedig nagyon helyesen teszi hogy nem emberekkel közösül, legalább nem örökíti tovább a selejtes génjeit.
23/40 anonim válasza:
nekem nagyon tetszene, különösen ha ilyen arca van.
24/40 anonim válasza:
Ha te is láttál volna olyan gyönyörű lányokat mint én, akkor ha minden lány ilyen lenne mint a képen lévő rondaság, akkor inkább a fa odvába vernéd te is.
25/40 anonim válasza:
nagyon szép.
ezek a barmok meg örülnének, ha csak bottal is, de megpiszkálná őket ...
tipikusan azok nyilvánítanak így véleményt, akikhez a büdös életben soha még egy ronda csaj se érne hozzá, nem ám egy ilyen szép...
ja, és nő voltam ;)
26/40 anonim válasza:
Attól ez a nő még ronda dög.
27/40 anonim válasza:
Basszus, megtaláltam a klónomat :OO :D én is 21 vagyok, és nagyon hasonlítok rá, csak nekem nincsenek tetkóim, meg piercingjeim.
Amúgy nekem bejönnek a tetkók, ha igényesen vannak megcsinálva, de magamon nem tudnám elviselni.
Tetszik a lány stílusa. (:
28/40 A kérdező kommentje:
haha :D párom azt mondja, én is hasonlítok rá, bár nekem nincs ennyi tetoválásom, piercingem meg abszolút nincs mert nem bírja a bőröm (sajnos):
2013. szept. 20. 13:19
29/40 anonim válasza:
Ha te is így nézel ki akkor sajnálom a barátodat.
30/40 A kérdező kommentje:
amúgy én megnézném a te barátnődet :) kíváncsivá tettél..
2013. szept. 20. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!