Fiúk! Nektek tetszenek az ilyen lányok? Kép lent.
2013. szept. 19. 22:04
1/40 anonim válasza:
Nem tetszenek... undorító, ahogy szét van varrva... mint egy lefosott fókabőr..
3/40 anonim válasza:
semmi eredetiség egyikben sem,nemtudom mi tetszik neked ezekben...bár ahogy gondolod.
5/40 anonim válasza:
az arca szép de az a két nostril borzalom
6/40 Shai-Hulud válasza:
Ja ám, orrába karikát, mint a marhának, és már mehet is az ólba.
7/40 anonim válasza:
Ez a ronda ribi pontosan mire gondolt mikor így elcsúfította magát? Vagy be volt lőve. Én az ilyen nővel még akkor sem feküdnék le, ha fizetne érte.
8/40 anonim válasza:
Bocs, rosszul írtam. Én ilyen nővel még a seggemet sem nyalatnám ki, még akkor sem, ha fizetne.
9/40 A kérdező kommentje:
ronda ribi vagy te... :D
2013. szept. 19. 22:54
10/40 anonim válasza:
Kedves ribikém. Ronda vagy, mert elcsúnyítottad magad. Szerintem a sok festék és extra nélkül nagyon szép lány lennél, de ezekkel az első helyet is megkaphatnád a világ legcsúnyább női listáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!