Fiúk! Nektek tetszenek az ilyen lányok? Kép lent.
2013. szept. 19. 22:04
11/40 A kérdező kommentje:
basszus ő nem én vagyok te nagyon idióta.. :DD de attól hogy vkinek nem tetszik a csaj, már nem kell egyből ribizni, azt se tudod kiféle miféle.. csak a külsejéről kérdeztem, jelzőket nem kell rá aggatni, köszöntem.
2013. szept. 19. 23:02
12/40 anonim válasza:
Tetszenek az ilyen lányok, egyrészt mert 100x rá nézek, mindig azt a feltűnően szépet fogom látni, akibe beleszerettem
Másrészt ez egy szűk réteg önkifejezése, még ha az itteni válaszolók, sablonos unalmas embereknek akarja beállítani őket Nekem ne mondja senki hogy minden nap lát legalább 2-3 eléggé tetovált lányt az utcán.
21/F
13/40 anonim válasza:
Szerintem tuti, hogy ribi. Ha akarod azt is elhiszem, hogy nem te vagy a képen.
14/40 A kérdező kommentje:
a neve JoJo Benton, 21 éves, és mellesleg házas, 7 éve van a párjával. erről ennyit :)
2013. szept. 19. 23:49
15/40 anonim válasza:
A férje dilis vagy nagyon maga alatt volt a több évtizedes nőhiánytól, hogy hajlandó volt elvenni ez a riherongyot. Ha közte és a karóba húzás között kéne válasszak akkor az utóbbit választanám.
16/40 A kérdező kommentje:
na jolvan pusztulj már innét, eleget olvastam a baromságaidat..
2013. szept. 20. 00:03
17/40 anonim válasza:
Női szemmel szerintem szép. Azt meg nem értem, hogy hogy lehet valakit 1 kép alapján "leribizni". Neked nem tetszik, pont.. azt, hogy ribi vagy nem ribi, nem tudhatod, mellesleg nem is ez volt a kérdés.
23L
18/40 anonim válasza:
Még megemlítem, hogy én még akkor sem dugnám meg, ha rajta kívül egyetlen egy ember nő sem élne a földön. Inkább a fa odvában verném.
19/40 A kérdező kommentje:
akkor halj meg egyedül, hát hol érdekel már.. x) :D
2013. szept. 20. 00:51
20/40 anonim válasza:
Rögtön megölöm magam, ha az összes lány olyan lesz mint a képen lévő szörnyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!