Gáz ha 13 évesen festeni akarom a körmöm fiú létemre? Hogy mondjam el ezt a szüleimnek?
Sziasztok konkrétan feketére szeretném festeni a körmöm csak feketére.
nem, nem divatból nálam ennek lenne jelentése .. mivel sátánista vagyok..
van esetleg valaki aki
volt ilyen helyzetben ÉS FIÚ?
de csak a fekete.
tök jó, hogy egyikőtök (a kérdező se) tudja, hogy mi az a sátánizmus :)
Sátán isten megtagadása. A sátánista tagadja az összes egyházat, és az összes olyan eszmét, ami szerint az önmegtartóztatás és a szerénység bármiféle előnyhöz juttat a későbbiekben. A sátánista önmagában hisz, önmagát tartja "istennek", és ezen földi életet fogadja el egyetlenként. Megtesz mindent céljainak megvalósitása érdekében, és a testi boldogságot is ugyanolyan fontosnak tartja, mint a lelki egyensúlyt. Ennél fogva szexualitását sem szégyelli, sőt, előtérbe helyezi...
és igen, kérdező, gáz. Ezzel az ötödik sátáni bűnt követed el, a csordaszellemet...
Olvass utána, mielőtt valami baromságot irsz
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy gáz, de ha festeni akarod, fesd, mit számít, mit gondolnak mások?
Egyébként egy fekete köröm nem igazán nagy szám, a párom is úgy kezdte gyerekkorában (plusz fekete rúzs), most már azért érdekesebb dolgai is vannak, de csak ha mondjuk lila hajú holdnyúl kislánynak öltözik anime conra :) Az animések igencsak értékelik, főleg a Touhou fanok. De eltértem.
Aszexuális? Ezt honnan tudod 13 évesen, akkor még nem csoda, ha az vagy.
Valószínűleg mást értesz sátánizmus alatt, mint én s még a szerintem igazi sátánisták, mert azok nem kérdezgetnék, mi gáz és mi nem, hanem követnék a saját vágyaikat, magasról téve az általános véleményre...
Volt egy osztálytársam gimiben (aki ma már egy stand up-os humorista :D), ő festette be fekete alkoholos filccel a körmeit feketére. Jutalma az lett, hogy leküldték az igazgatóhoz. Ez úgy 2000-2001 körül volt, egy egyáltalán nem szigorú gimiben. Nem tudom, ma milyen idők járnak... Mit mondjál a szüleidnek? Anya, kitaláltam, hogy feketére festem a körmömet. Én azt mondanám, ifelőlem iskolán kívülre fessed nyugodtan, majd rájössz mekkora hülyeség, amikor rajtad röhög a fél világ. Egyébként szólok, hogy a fekete körömlakktól olyanok lesznek a körmeid lemosás után mintha a fekete földben túrtál volna. :D
28 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!