Gáz ha 13 évesen festeni akarom a körmöm fiú létemre? Hogy mondjam el ezt a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok konkrétan feketére szeretném festeni a körmöm csak feketére.
nem, nem divatból nálam ennek lenne jelentése .. mivel sátánista vagyok..
van esetleg valaki aki
volt ilyen helyzetben ÉS FIÚ?
de csak a fekete.
2013. szept. 19. 19:11
1/33 anonim válasza:
A kérdés helyesen :
Gáz ha 13 évesen úgy érzem, hogy meleg vagyok?
2/33 anonim válasza:
Engem érdekelne ,mi a jó ebben ? Mit találtál a Sátánizmusban ?
3/33 anonim válasza:
Gáz dolog. Nem az a gáz ha búza vagy, azzal nincs gond. De minek kéne festeni a körmödet? Hát lehet attól még valaki búza mert nem randa a körme. Ha meg tényleg sátánista vagy és nem búza, akkor meg én személy szerint nem engedném meg a gyerekemnek hogy ilyen hülyeségeket csináljon. Sátánista 13 éves fiú, fekete körmökkel. Te jó ég. De ha egy suliba járnánk, sem állnék veled szóba az tuti.
4/33 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,csak furának tartanám.
5/33 A kérdező kommentje:
1.Nem vagyok meleg Asszexuális vagyok..
2.Mit találtam a sátánizmusban reményt!
2013. szept. 19. 19:21
6/33 anonim válasza:
Fiam, te nem sátánista vagy, hanem bolond maximum. A normális nemi identitású fiúk/férfiak közül maximum a punkok/metálosok szokták feketére festeni a körmüket, de általában ők is csak koncertre. Majd ha te nyomod az Afterlife vagy a Bat Country gitárszólóját egy stadionnyi embernek, akkor festegesd a körmöd, de addig is inkább foglald el magad valami értelmesebbel...
7/33 A kérdező kommentje:
3 nem búza-.-
és nem érdekel így is szinte egyedül vagyok :)
2013. szept. 19. 19:22
8/33 anonim válasza:
Fesd ha jól esik :-D Te dolog
9/33 A kérdező kommentje:
4 es ne magyarázd már meg mert ők se koncertre szokták van héhány rcker haverom azok még szemhéjtust is használnak és mindig. ÉS VÁLASZOLNA VALAKI NORMÁLISAN A KÉRDÉSEMRE?
2013. szept. 19. 19:23
10/33 anonim válasza:
Nekem tetszik fiúkon a smink. Ennek ellenére meglehetősen furának tartanám, ha a DM-ben mellettem próbálná eldönteni egy srác, hogy Rimmel, vagy Manhattan lakkot vegyen....
Elmondani? Nem kell elmondani. Vedd meg és használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!