Gáz ha 13 évesen festeni akarom a körmöm fiú létemre? Hogy mondjam el ezt a szüleimnek?
Sziasztok konkrétan feketére szeretném festeni a körmöm csak feketére.
nem, nem divatból nálam ennek lenne jelentése .. mivel sátánista vagyok..
van esetleg valaki aki
volt ilyen helyzetben ÉS FIÚ?
de csak a fekete.
Normális választ akarsz:
Igen, nagyon-nagyon-nagyon gáz.
Hogy mondd el? Anyu, apu, feketére akarom festeni a körmöm, mert sátánista vagyok.
13 évesen hidd el, baromira komolyan fogják venni! N30
13 éves aszexuális sátánista. téged valahol nagyon elrontottak. anyukád tud ezekről a dolgaidról? ne a körömlakk elmondásától félj, hanem ezektől. amúgy a helyedben felkeresnék egy pszichológust. 13 évesen ilyen gondolatok között tartani nem egészséges. legyél sátánista, legyél aszexuális, de ne 13 évesen.
amúgy nekem nincs bajom a fekete körömmel pasikon. a sminkkel sem. bár én az egész punk-vonalnak pont az ellenkezőjét vallom, mint azok a haverjaim, akik festik magukat, de nincsen vele problémám. a probléma a korod és a nagy fogalmak, amiket használsz.
Nem gáz, fesd csak kis nyugodtan. Legyél sátánista, ha téged az vígasztal. Ha pedig szögegyedül vagy, akkor a szüleiddel van nagyon-nagy baj - én ifjúsági pszichiátert javasolnék neked, amíg nem késő. Ebben az esetben meg sem kell nekik mondani semmit, mert nyilván nem érdelki őket semmit veled kapcsolatban, azért is lázadsz ilyen vadul.
Az aszexualitásra ne vegyél mérget. :) A sátánizmus és a lázadás normális 13 évesen, de a másik nemtől való riadalom és iszony nem. (Anyukáddal lesz ott a valódi gond, már látom.) A valódi aszexuálisok sokkal nyugodtabb emberek, mint te. Nemcsak a szexualitás nem érdekli őket, de a rombolás sem, inkább építő és alkató típusok (ha van tehetségük).
Itt a sátánistával van a nagyobb gond. Ha ezt mondaná a gyerekem minimum sírva fakadnék (nem vagyok énse vallásos, de ezt azért már ne...)
Ha egyszer is meglátnám azonnal lemosatnám veled.
11: Látom, téged is alaposan "megneveltek" a szüleid. Például igen sikeresen kipüfölték belőled az empátiát. Elfelejetetted, hogy milyen 13 évesnek lenni? Úgy gondolod, hogy egy vadul lázadó, kétségbeesett, elkeseredett gyerekre veréssel lehet hatni?
Csak egy jótanács: szerintem fénysebességgel felejtsd el ezt a teóriát, és a saját gyerekeidnél ne merészeld alkalmazni, különben hamar börtönben találhatod magad gyerekbántalmazásért.
Mert a fekete körömlakk aztán nagyon férfias! Lányok nagy ívben kerülnek, mert mit kezdjenek egy olyan pasival, fiúval, akivel a körömlakkról lehet beszélni? Arra ott vannak a barátnők...
Fiúk kiröhögnek a hátad mögött, sőt szemedbe is. Nem mennek veled még a buszig sem, mert égő.
Így leszel még magányosabb.
Apád megkopaszodik, anyád megőszül, mindez drága gyermekük
körömlakkja miatt. Megéri. Megéri??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!