Mennyire fáj köldökpiercing szúrás? (Többi lejjebb)
Figyelt kérdés
Köldökpiercinget szeretnék csináltatni. Nagyooon félek tőle. Olvastam, hogy nem fáj, de én rosszul vagyok a tűktől is már, pedig annyira nagyon tetszik, hogy az valami hihetetlen*-* Én már a fülpiercingnél is elájultam, mondjuk azt elég érdekesen lőtték át pisztollyal, mert lezsibbadt a fél fejem utána...És fél évig utána legalább gyógyulgatnia kellett, mert mindig és mindig begyulladt.
Na de a lényeg. Szerintetek bírnám a köldökpiercing szúrást vagy ott is beájulnék?:/
2013. szept. 18. 02:01
11/12 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy minden szalonban érzéstelenítenek pc szúrásnál, vag nem? Ezt mondjuk jó lenne tudni mert épp a közeljövőben készülök szúratni köldök pct. :S
12/12 anonim válasza:
Nem érzéstelenítenek mindenhol. Én is szalonban csináltattam, de mégsem érzéstelenítettek. De érzéstelenítő nélkül sem fáj. A csipesz amivel megfogják a bőröd, az kellemetlen de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!