Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a mellbimbó...

Mennyire fáj a mellbimbó piercing?

Figyelt kérdés

lány vagyok, és nekem nagyon tetszik :D

akinek esetleg van, milyen? nem akad bele mondjuk melltaróba, ilyesmi?

2013. aug. 20. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Cseszettül fáj. A bimbó érzékeny cucc.
2013. aug. 20. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van. A cs-szettülfájra csaj annyit, hogy miután a piercer megcsinálta, rákérdeztem, hogy "Ennyi volt?" Annyira be voltam szarva, hogy fájni fog, hogy utána meg röhögtem, hogy egyáltalán nem fájt. Kicsit kellemetlen volt, de még csak meg sem feszültem, fel sem szisszentem, még a pasas is teljesen meg volt lepődve, mert elvileg nagyon nagyon jól viseltem.

Nyilván embertől függ, hogy ki mennyire bírja a fájdalmat. Én egész jól tűröm, tetoválásom és más piercingeim is vannak, azok sem kifejezetten fájtak, pedig mikor csináltattam egész nap talpon voltam és még éhes is voltam, szóval extranyűgösen vágtam neki.

Ha a hossza megfelelő, nem akad be a melltartóba. Én elsőre kicsit hosszabbat vettem, arra az esetre, hogy ha megdagad a bimbó - neked is ajánlom, később ki tudod cserélni, vagy vehetsz karikát is mondjuk, azzal nincs ilyen baj - ne menjen bele az ékszer a húsba. Így is pár nap után fürdés közben a fürdőszivacs egyszer beleakadt, majdnem beszartam, úgy megijedtem hogy letépem a fél mellemet :D De egy idő után hozzászoksz, hogy tisztálkodás közben odafigyelj rá, egyébként öltözködésnél semmiben nem akadályoz.

Nekem úgy zajlott, hogy bementem a szalonba, mondtam, mit akarok, megvettem az ékszert. Ilyen spray-vel lefújta, amivel a szemölcsöt is lefagyasztják. Ez kicsit elérzésteleníti (bár nekem azt mondták, hogy kb semmit nem ér, ne nagyon bízzak benne) másrészt megmerevíti a bimbót, így könnyű hozzáférni. Tollal rárajzolta a helyét, megnéztem tükörben, rábólintottam, ráfeküdtem az ágyra és szúrta. Összefogja ilyen csipesszel, azzal tartja helyben, és átszúrja a tűt. Ezután még a tűhöz hozzácsatlakoztatja valahogy az ékszert (nem láttam, hogyan, valami műanyag cuccon keresztül) és áttolja azt is. Az kellemetlenebb, mint maga a szúrás - legalábbis nekem jobban fájt.

Ezután elmondja, hogyan ápold. Én peroxiddal kenegettem napi 2-3szor és eleinte nem áztattam vízben sem. A peroxidtól könnyen kiszáradhat, nekem pl pár nap után a póló dörzsölte is emiatt, úgyhogy elkezdtem Tetrannal kenni. Egy hétig ápoltam, mert nagyon szépen gyógyult.

Nekem azt mondták, hogy kb 3 hét a teljes gyógyulás, nekem 4-5 nap után egyáltalán nem fájt. Arra számíts, hogy első pár napban, ha nehezebben viseled, hétben ha megmerevedik a bimbód, az fájni fog kicsit vagy kellemetlen, érzékeny lesz. Emlékszem, aznap este kimentem pizsiben a konyhába, ahol nyitva volt az ablak, hűvös volt, és vissza is rohantam, mert fájt. Ami azt illeti, jobban fájt közvetlen a szúrás után, mint közben. Lehet az adrenalin, nem tudom.

Maga a procedúra egyébként nem tart tovább 1-2 percnél :)

2013. aug. 20. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) nekem is van tetoválásom, piercingjeim, azok szinte semennyire nem fájtak, a tetoválás sem, pedig azért bordát és gerincet is, simán bírtam. akkor lehet a közeljövőben megcsináltatom a mellbimbót is:)
2013. aug. 20. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Hajrá! :)
2013. aug. 20. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
hát néztem elég sok videót ezekről a mell és punci pirszingberakásokról. eléggé nyavajokgat a csajok, amikor beszűrták azt a vastag tűt. nekem nem kéne a kínzás még ingyen se. youtub-on látsz ilyeneket, meg az alexpix tv-ben.
2014. jan. 6. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!