Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a köldökpiercing...

Mennyire fáj a köldökpiercing szúrás? Szerintetek jol néz ki?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van vele?:)
2013. márc. 4. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen:) ! Én 12 éves korom óta vágytam rá,18 után meg is csináltattam.5 éve hordom és nem venném ki semmi pénzért,szóval én nagyon szeretem::)Van egy jó pár fajta is nekem,mindig váltogatom is alkalomhoz illően:) a szúrás igazából nem fájt,valószínűleg azért mert valami hirogénnel lefagyasztotta.Ha rászánod magad,a kiszemelt helyen érdeklődd meg hogy csinálnak-e e fajta érzéstelenítést!A többi ismerősöm azt mondták hogy nekik nem érzéstelenítették annyira csak fertőtlenítették,de majd ott maradtak a székben annyira fájt.Szóval csak ennyire kell oda figyelned,és általában ezt olcsóbb helyeken is alkalmazzák! Érdemes viszont a belegondolnod,hogy azt hogy gyulladt legyen kb.3 hónapon keresztül,semmilyen gondos ápolással nem tudod elkerülni,nem hiába szokták télen szúratni,mert a melegben izzadsz nem fog gyógyulni.Így nyár elején még nem fogsz tudni villogni benne...:/ A strandot meg július közepéig felejtsd el! :)
2013. márc. 4. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, érzéstelenítés nélkül sem haláli a dolog. Kis szúrás, aztán megvan. 3 hónap alatt rendes ápolás mellett már a következő piercinged is legyógyul, nem hogy a köldökpiercing:)..
2013. márc. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!