Mennyire fáj köldökpiercing szúrás? (Többi lejjebb)
Köldökpiercinget szeretnék csináltatni. Nagyooon félek tőle. Olvastam, hogy nem fáj, de én rosszul vagyok a tűktől is már, pedig annyira nagyon tetszik, hogy az valami hihetetlen*-* Én már a fülpiercingnél is elájultam, mondjuk azt elég érdekesen lőtték át pisztollyal, mert lezsibbadt a fél fejem utána...És fél évig utána legalább gyógyulgatnia kellett, mert mindig és mindig begyulladt.
Na de a lényeg. Szerintetek bírnám a köldökpiercing szúrást vagy ott is beájulnék?:/
Kérd, hogy neked ilyennel lőjék be, mert ezt észre sem veszed, és fájdalommentes!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0Ak..
Ott még inkább beájulnál. Azt nem lövik.
Én sem bírom az ilyen dolgokat, de a fülbelövésnél semmi bajom nem volt.
Nem lesz olyan rossz, csak az a lényeg hogy időben lovesd ki mert egy 4-5 hónap kell neki hogy teljesen kitisztuljon meg hogy cserélgetni tudjad. :) mivel gondolom a nyárra akarod hogy szép legyen :)
Amugy ha YouTube ra bírod hogy: belly button peircing. Akkor kiad videókat arról hogy hogyan csináljak :)
Nyugi egyszer ateled es utána többször nem kell :)
Majd en is fogom egy év múlva :)
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Úgy szeretném, hogy nyárra már legyen kész, semmi baja nincs és teljesen begyógyult. De megnéztem most egy vidit és elég durvának tűnik. Olvasgattam mások válaszait köldök piercinges kérdésnél, és írták, hogy ne nézzünk vidiket, mert az sokkal jobban fogunk félni, meg hogy vidin durvább.
2.válaszoló!
Amikor én csináltattam fülbevalót alulra, nekem sem volt semmi gond, csípett és ennyi. De amikor porcba csináltattam akkor az valami hihetetlen volt.:/
Majd meglátom, hogy mi lesz:)
Igen én is erre gondolok, hogy csak egyszer kell túlélni és kész is *-* :)
És amúgy, hogyha kiveszitek a piercinget ott marad egy ilyen kis "lyuk"? Vagy hogy is mondjam...Mint a fülbevalónál, hogyha kiveszed a fülbevalót? Csak egy kicsit nagyobb a helye?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!