Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék a koromhoz illően...

Hogy tudnék a koromhoz illően kinézni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, normál testalkatú, viszont elég magas. Ha valakinek elmondom a koromat mindig kb 18-nak néznek, de volt olyan, hogy 22nek! Én ezt nemakarom! Ne írjátok h de jó hogy piálhatok meg minden, mert én nem akarok ennyi idős lenni kívülről, amikor belül még nem vagyok ennyi. Nincs valami ötletetek? Átlagosan öltözködöm, de nemmondanám h öregesen: Ált. farmer+póló szett., hajam és a szemem barna, és a hajam göndör. Talán ha kiegyenesíttetném normális 15 évesnek néznék ki?
2009. nov. 4. 23:55
 1/2 anonim válasza:

Mivel magas vagy,ezért a valós korodnál mindig jóval többnek fognak nézni.Teljesen mindegy mit veszel fel,milyen a frizurád,fogadd el,hogy ilyen vagy.Tapasztalatból beszélek.:)

24/L

2009. nov. 5. 01:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szijja:)

Szerintem attól, hogy magas vagy, még nem nézel ki idősebbnek:) Ami szerintem fiatalítana az egy kicsit világosabb hajszín, lehet, hogy az egyenes haj sem rossz ötlet:)Vagy próbálj színesebben öltözködni, de mondjuk ne vidd túlzásban, vagy nézz körül neten, hogy milyen fiatalító sminkek vannak, próbálj ki különböző frizurákat, olyan csajosakat;)

2009. nov. 5. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!