Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is egy zsíros...

Szerintetek is egy zsíros malac vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Jó jó tudom hogy fogynom kell meg minden...Normális válaszokat kérlek! :(

14/L...

Jah és tudom hogy egy túlsúlyos disznó vagyok... :'(

Úgy is depressziós vagyok szall már mindegy.

2013. szept. 15. 11:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Kislány! Szerinted ha jól csinálod akkor miért így nézel ki?

Minek tetted fel a kérdést ha nem hallgatsz a témához értőkre csak a saját hülye ötleteid után mész?

Sz*rul csinálod,már leírták miért.Fogalmad sincs hogy kell alakot formálni.De felőlem csináld rosszul.

2013. szept. 16. 18:23
 32/34 anonim ***** válasza:
úram teremtőm! te olyan szinten dagadt vagy hogy kifolysz a a képernyőből! hogy lehet valaki ennyire de ennyire túlsúlyosan túlsúlyos tonnás állat?
2013. szept. 17. 00:28
 33/34 anonim ***** válasza:
39%

Egyébként néhányan nem tudom, hogy mit vannak oda a testeddel..:D Csak, mert rajtam 20 évesen is kb. ennyi felesleg van rajtam. Nekem azért már kifejlettebb nőiesebb testem van a korom miatt, de én se vagyok nádszál vékony hiába edzek. Ennek ellenére a férfiak nagy része odavan értem úgy érzem..:) Ha megyek valahova mindig jól megnéznek, próbálnak ismerkedni és a legtöbb pasi szereti a testemet úgy ahogy van és szexinek tartják.:)

A minden napi futás a tánc mellet megfelelő kiegészítő lehet mozgás terén, mert lehet hogy a tánc is rendesen megmozgat, de neked lehet kicsit így is több mozgásra lenne szükséged. Az evést meg már sokan kifejtették, hogy 5-6 étkezés nagyon kicsi kajával és az úgy sokkal egészségesebb, nem éhezel és a testednek is jót test.

Fogyóznod nem kell, de délután-estefelé nyilván nem a rántotta szalonna kategóriát kell enni, de enni kell..:)

2013. szept. 17. 13:43
 34/34 anonim ***** válasza:

Ez miért facebookos kép??Vagy csak én vagyok a hülye...?

Egyébként nem vagy vészes..kicsit sportolj..naponta járj el futni vagy 6 után ne egyél..lehet,hogy már ennyi is elég lenne,ha olyan a genetikád,hogy gyorsan fogysz és hízol. Remélem segítettem.

2013. szept. 18. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!