Szerintetek is egy zsíros malac vagyok?
Jó jó tudom hogy fogynom kell meg minden...Normális válaszokat kérlek! :(
14/L...
Jah és tudom hogy egy túlsúlyos disznó vagyok... :'(
Úgy is depressziós vagyok szall már mindegy.
Kislány! Szerinted ha jól csinálod akkor miért így nézel ki?
Minek tetted fel a kérdést ha nem hallgatsz a témához értőkre csak a saját hülye ötleteid után mész?
Sz*rul csinálod,már leírták miért.Fogalmad sincs hogy kell alakot formálni.De felőlem csináld rosszul.
Egyébként néhányan nem tudom, hogy mit vannak oda a testeddel..:D Csak, mert rajtam 20 évesen is kb. ennyi felesleg van rajtam. Nekem azért már kifejlettebb nőiesebb testem van a korom miatt, de én se vagyok nádszál vékony hiába edzek. Ennek ellenére a férfiak nagy része odavan értem úgy érzem..:) Ha megyek valahova mindig jól megnéznek, próbálnak ismerkedni és a legtöbb pasi szereti a testemet úgy ahogy van és szexinek tartják.:)
A minden napi futás a tánc mellet megfelelő kiegészítő lehet mozgás terén, mert lehet hogy a tánc is rendesen megmozgat, de neked lehet kicsit így is több mozgásra lenne szükséged. Az evést meg már sokan kifejtették, hogy 5-6 étkezés nagyon kicsi kajával és az úgy sokkal egészségesebb, nem éhezel és a testednek is jót test.
Fogyóznod nem kell, de délután-estefelé nyilván nem a rántotta szalonna kategóriát kell enni, de enni kell..:)
Ez miért facebookos kép??Vagy csak én vagyok a hülye...?
Egyébként nem vagy vészes..kicsit sportolj..naponta járj el futni vagy 6 után ne egyél..lehet,hogy már ennyi is elég lenne,ha olyan a genetikád,hogy gyorsan fogysz és hízol. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!