Szerintetek is egy zsíros malac vagyok?
Jó jó tudom hogy fogynom kell meg minden...Normális válaszokat kérlek! :(
14/L...
Jah és tudom hogy egy túlsúlyos disznó vagyok... :'(
Úgy is depressziós vagyok szall már mindegy.
3 percig?!
45 percig kéne minimum!
És rossz a táplálkozásod.
Van rajtad felesleg, de nem az a disznószint :D
Fogynod kell meg izmosodnod, mert lötyinek tűnsz(izomtalan)!
Amúgy az étkezéseden változtass! Az kb. a legrosszabb, hogy keveset eszel!
Meg sok mozgás, sport... nézz utána mindennek a fogyásról!
A depressziód is sokmindenre kihat, úgyhogy mindenképp kezdj vele valamit! Akár menj be a sulipszichológushoz!! :)
Azzal, hogy nem eszel ebéd után csak kínzod magad, de fogyást nem fogsz elérni..nem is értem hogy gondoltad...
Az izmaidat építed le vele. Szükséged van energiára. Nem is értem, hogy tudsz így élni, meg egyáltalán mozogni bármit. Csoda, hogy nem esel össze..
Legyen meg az 5 étkezésed egy nap. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Nézd meg a fogyókúrák kategóriát, ott biztos segítenek.
Folytasd a táncolást, de nem árt valami komolyabb kardio, mint a futás.. na nem az ahogy te csinálod. Menj ki az utcára és fuss rendesen. Ott sem kell egyből sokat akarni, mert nem fog menni. Elkezded valahol és mindig egy kicsit többet, aztán majd egyszercsak le tudsz futni 45 percet egyben.
Szóval egyél rendesen!! ÉS rendes étkezés mellett folytasd a mozgást. Neked nem koplalásra van szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!