Szerintetek is egy zsíros malac vagyok?
Jó jó tudom hogy fogynom kell meg minden...Normális válaszokat kérlek! :(
14/L...
Jah és tudom hogy egy túlsúlyos disznó vagyok... :'(
Úgy is depressziós vagyok szall már mindegy.
Van rajtad egy kis felesleg de b*zki 14 éves vagy!
Heti 2-3 alkalommal sportolsz,normálisan eszel és jövő ilyenkorra bomba alakod lesz..
Ez azért a disznótól még eléggé messze van...
Viszont a depresszióval nem árt kezdeni valamit.
Nem vagy zsíros malac.:D:D Szerintem ez még a kövér kategóriába sem tartozik. Van rajtad egy kis plusz súlyfelesleg ennyiről van szó. Én is hasonlóan néztem ki 14 évesen... A sport sokat segít viszont.:)
Egyébként ez a táplálkozás nem helyes, kicsit olvass utána mi az egészséges.:) Szálkásítanod kéne és napi sokszor kis adagokat kéne enni.
"Hát valójában én ebéd után egy falatot sem szoktam enni."
Na, ez aztán jó nagy hülyeség. Sokszor kell enni, keveset. Itt gyk-n, a "Fogyókúrák" részen tudnak neked segíteni. Sport + rendes étkezés és olyan alakod lesz, amivel elégedett leszel.
Ha keveset eszel, attól még nem fogsz fogyni, jól kinézni!!!
Mozogj, és egyél rendesen. 14 évesen fiatal vagy a koplaláshoz. (nem mintha bárkinek is segítene...)
Ketogén étrend egy 14 éves lánynak? Hülye ötlet.
Haladó testépítők, sportolók kipróbálhatják, de ő fiatal, és tapasztalatlan ehhez. Ha száműzné a szemetet (elsősorban liszt, cukor, nagyon feldolgozott ételek), és a táncikálás helyett valami hasznosat mozogna, már az is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!