Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok erről a...

Fiúk, mit gondoltok erről a testről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 7. 22:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
19/F * :)
2013. szept. 8. 01:57
 22/45 anonim ***** válasza:
0%
Bakker 8.as,tényleg!13 éves vagyok ugyan ilyen az alakom.Bár talán a cicim nagyobb!Kérdező hanyas melltartót hordasz?
2013. szept. 8. 07:20
 23/45 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon szép! :)
2013. szept. 8. 07:25
 24/45 anonim ***** válasza:
48%
Ez hihetetlen! Ugyanolyan alakod van mint a volt barátnőmnek. Mindig panaszkodott, hogy kicsik a mellei. Erre én csak azt válaszoltam inkább legyen kicsi formás, mint nagy lógós. Szerintem szép vagy! Nem egy toppmodell, de szép. Egy férfi szeresse hibáival együtt a nőt, mert ezek a kis hibák teszik még egyedibbé, különlegessé. Olvastam hogy sokan tanácsolják a sportolást. Szerintem egy nőnek nem áll jól a kicsit is izmos test. Az már nem nőies.
2013. szept. 8. 09:10
 25/45 anonim ***** válasza:
56%
A 07:25-ös vagyok. Teljes mértékben igaza van az előző válaszolónak abban, hogy az izmos test nem nőies!
2013. szept. 8. 09:14
 26/45 anonim ***** válasza:
69%

ízlések és pofonok:)

azt azért ne feledjük h az izom adja a formát,a feszességet.többekközt a fenék is akkor feszes ,kerek ha jó a zsír-izom arány:)ugyanez érvényesül minden testrésznél.

tehát ha kerek feneket szeretne a kérdező akkor nem árt tenni is vmi hatékonyat érte.

persze aki azt állítja h egy minimálisan izmos nő nem vonzó azt azért megnézném h mennyire sportos az illető:)

mert egy átlagos testalkatú férfinak valóban még az a mini izomzat is sok lehet:)

de a lényeg h az ember magának próbáljon megfelelni,ne másoknak:)

2013. szept. 8. 09:53
 27/45 A kérdező kommentje:

Jézusom. Azért,mert néhol lapos vagyok,attól mg nem vagyok 13 éves..... 18 éves vagyok! És tudom,hogy van min dolgozni!

Ma is 5 km-t futottam eddig,de lehet hogy tényleg nem ártana a súlyzós edzés. Viszont a ló túloldalára sem szeretnék átesni,nem szeretnék nagy izmokat. :D

Csak azt nem értem,hogy miért kell itt csinálni a fesztivált? Nem az én kommentjeim szánalmasak,hanem a tieid. Észbe kéne kapni. Még nőhetek és formásodhatok is. Nekem edzés kellene,neked pedig TÖBB ÉSZ,barátom!!!

2013. szept. 8. 13:36
 28/45 anonim ***** válasza:
84%
ha 18 vagy, akkor tanulj meg a korodhoz illően viselkedni. mert ha én ilyet csináltam volna 18 évesen, hogy netre pakolok bugyis képeket és sírok, mikor leszólnak akkor eléggé szégyellném magam...
2013. szept. 8. 13:40
 29/45 A kérdező kommentje:
Már írtam,hogy nem vágok közönséges pózokat,nem pucsítok a tükörben és meztelen sem vagyok. Ha lenne egy cseppnyi eszed,akkor gondolkoznál is mielőtt írsz. Mit gondolsz,strandon miben vannak az emberek??
2013. szept. 8. 13:46
 30/45 anonim ***** válasza:
84%
amiatt nem kell aggódnod h "nagy izmaid" lesznek egyik percről a másikra:) hónapok kemény munkája...szóval nem olyan egyszerű átesni a ló tulsó oldalára:D
2013. szept. 8. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!