Fiúk, mit gondoltok erről a testről?
ízlések és pofonok:)
azt azért ne feledjük h az izom adja a formát,a feszességet.többekközt a fenék is akkor feszes ,kerek ha jó a zsír-izom arány:)ugyanez érvényesül minden testrésznél.
tehát ha kerek feneket szeretne a kérdező akkor nem árt tenni is vmi hatékonyat érte.
persze aki azt állítja h egy minimálisan izmos nő nem vonzó azt azért megnézném h mennyire sportos az illető:)
mert egy átlagos testalkatú férfinak valóban még az a mini izomzat is sok lehet:)
de a lényeg h az ember magának próbáljon megfelelni,ne másoknak:)
Jézusom. Azért,mert néhol lapos vagyok,attól mg nem vagyok 13 éves..... 18 éves vagyok! És tudom,hogy van min dolgozni!
Ma is 5 km-t futottam eddig,de lehet hogy tényleg nem ártana a súlyzós edzés. Viszont a ló túloldalára sem szeretnék átesni,nem szeretnék nagy izmokat. :D
Csak azt nem értem,hogy miért kell itt csinálni a fesztivált? Nem az én kommentjeim szánalmasak,hanem a tieid. Észbe kéne kapni. Még nőhetek és formásodhatok is. Nekem edzés kellene,neked pedig TÖBB ÉSZ,barátom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!