Fiúk, mit gondoltok erről a testről?
egyáltalán nem gondolom,hogy szuper az alakom.
Ami szerintem nem túl jó:
-combom: mindig oda hízok,édesanyám is ettől szenved. de sokat ülök naponta,gondolom ez is rátesz egy lapáttal
-cicim: 1-2 ember meg is jegyezte,hogy elég kicsit (NEM jártam velük,csak ismerősök ). elég rosszul esett,de mit tehetnék...
-fenekem: hiába lépcsőzök sokat mindennap és rázatom magam külön erre kifejlesztett pózokban a flabélos-on,alakulgat,de még kell idő
Mással nagyjából elvagyok.
Csak egy kérdést tettem fel , és ha csak tangám van,nem tudok mit csinálni. Nem ezen kéne lovagolni. -.-
9-10es válaszoló vagyok:)
félre ne értsd nem lehúzásképp írtam azt amit. mint említettem is valóban kritkus vagyok a saját nememmel szemben,ahogy saját magammal is.amikor olyan alakom votl mint neked nem éreztem magam jól a bőrömben,egy év kondi heti 4 súlyzós edzéssel azért hoz eredményt:) sajnos nekem a futás,úszás nem kimondottan hazsnált pedig jártam én is több alkalommal, nem értem el vele látványos változást,ugyanolyan vékony voltam.
írtad h a fenekeddel nem kimondottan vagy elégedett,ide kellene többekközt a már korábban említett súlyzós edzés,kitörés,gugolás.az eredmény garantáltan nem marad el.emelett ami még nagyon fontos az az étkezés, a sporttémakörben érdemes lenne olvasgatnod,vagy tanácsot kérned.
persze ha csak azért tetted fel ezt a kérdést h a fiuk nyáladzanak rá,akkor teljesen felesleges volt válaszolnom.
én is tettem fel már ide kérdést,de kifejezetten női véleményeket kértem,épp a kritika miatt,bár az én kérdésem elsősorban a kilókra irányult h menyninek tűnök 1 év konid után.47 kilról jöttem fel 60ra.
be is linkelem,ott kép is van az elért eredményről,csak h lásd h nem szétfolyó alakkal csokit zabálva kritizállak:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!