Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok erről a...

Fiúk, mit gondoltok erről a testről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 7. 22:30
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
65%
Én azt gondolom, hogy még nagyon fiatal vagy ehhez.
2013. szept. 7. 22:56
 12/45 anonim ***** válasza:
80%
legközeleb az jön,hogy féltékenyek vagyunk arra a "szuper" alakodra
2013. szept. 7. 23:03
 13/45 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó válaszoló te tényleg gyökér vagy! :) Szerintem nem rossz az alakod,de egy kis mozgással 1000X szebb lenne!
2013. szept. 7. 23:11
 14/45 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem gondolom,hogy szuper az alakom.

Ami szerintem nem túl jó:

-combom: mindig oda hízok,édesanyám is ettől szenved. de sokat ülök naponta,gondolom ez is rátesz egy lapáttal

-cicim: 1-2 ember meg is jegyezte,hogy elég kicsit (NEM jártam velük,csak ismerősök ). elég rosszul esett,de mit tehetnék...

-fenekem: hiába lépcsőzök sokat mindennap és rázatom magam külön erre kifejlesztett pózokban a flabélos-on,alakulgat,de még kell idő

Mással nagyjából elvagyok.

Csak egy kérdést tettem fel , és ha csak tangám van,nem tudok mit csinálni. Nem ezen kéne lovagolni. -.-

2013. szept. 7. 23:17
 15/45 anonim ***** válasza:
49%
Nem rossz... :) de még van mit szépülnöd!! :) Hajráá!! :DD
2013. szept. 7. 23:18
 16/45 anonim ***** válasza:
80%

9-10es válaszoló vagyok:)

félre ne értsd nem lehúzásképp írtam azt amit. mint említettem is valóban kritkus vagyok a saját nememmel szemben,ahogy saját magammal is.amikor olyan alakom votl mint neked nem éreztem magam jól a bőrömben,egy év kondi heti 4 súlyzós edzéssel azért hoz eredményt:) sajnos nekem a futás,úszás nem kimondottan hazsnált pedig jártam én is több alkalommal, nem értem el vele látványos változást,ugyanolyan vékony voltam.

írtad h a fenekeddel nem kimondottan vagy elégedett,ide kellene többekközt a már korábban említett súlyzós edzés,kitörés,gugolás.az eredmény garantáltan nem marad el.emelett ami még nagyon fontos az az étkezés, a sporttémakörben érdemes lenne olvasgatnod,vagy tanácsot kérned.

persze ha csak azért tetted fel ezt a kérdést h a fiuk nyáladzanak rá,akkor teljesen felesleges volt válaszolnom.

én is tettem fel már ide kérdést,de kifejezetten női véleményeket kértem,épp a kritika miatt,bár az én kérdésem elsősorban a kilókra irányult h menyninek tűnök 1 év konid után.47 kilról jöttem fel 60ra.

be is linkelem,ott kép is van az elért eredményről,csak h lásd h nem szétfolyó alakkal csokit zabálva kritizállak:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2013. szept. 8. 00:15
 17/45 anonim ***** válasza:
38%
Szép a popsid és a lábaid is nagyon tetszenek. Nekem nincs kivetni valóm a testeden. 10/10
2013. szept. 8. 00:31
 18/45 anonim ***** válasza:
Elmegy.
2013. szept. 8. 01:10
 19/45 anonim ***** válasza:
Nekem bejön a melled a combod, meg a feneked is. Meg minden másod is. (bár azért ehhez kell társuljon egy normális személyiség, meg szép arc is, de testre nekem nagyon bejön)
2013. szept. 8. 01:47
 20/45 anonim ***** válasza:

Húúú. :O

Gyönyörű vagy! *.*

2013. szept. 8. 01:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!