Fiúk, mit gondoltok erről a testről?
Kedves 3. válaszoló! A kommented jelenteni fogom,mert nem a kérdésre válaszoltál!
Nyilván azért tettem fel a kérdést,mert mások véleménye érdekelt. Nem vagyok meztelen,nem pózolok tükörben és közönséges pózokat sem vágok. Innentől kezdve nem értem mi a problémád. Nagyon tudlak sajnálni...
Köszönöm azoknak,akik normális választ írtak! :)
6-os,képért cserébe küldöm! :D
3-as,illetve 8-as: Nem értem miért égeted itt magad nyilvánosan. Kár,hogy nem csináltam oldalról képet,akkor látnád,hogy a fenekem igen nagy. Nem tehetek róla,hogy nincs mellem,ilyenek a génjeim. De ha push-up lenne rajtam vagy műmellem lenne,akkor meg azért kapnám az ívet. A 13-hoz adjál szépen még jópár évet... Ezt nem nevezném mutogatásnak,de ha te mondod...
9-es,illetve 10-es: jellemző,hogy egy nő a másikat inkább lehúzza és negatívan nyilatkozik róla. úszok és futok is hetente több alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!