Szerintetek mi tévő legyek?
Ha épphogy csak kijöttök egy hónapban, akkor szerinted mégis miből teremtse elő édesanyád a készülékre valót?
Vegyen fel hitelt, hogy aztán még jobban össze kelljen húzni a nadrágszíjat?
Ha nincs pénz, akkor nincs.
Gondolom, nem öröm az neki sem, hogy nem tudja neked ezt megadni.
Hát sajnos a pénz, az pénz. Ez most nem tetszik neked, de a fogaid kevésbé fontosak, mint hogy legyen mit enni, meg legyen tető a fejetek felett. A nincsből meg nem tud varázsolni anyukád sem, ha meg felhozod neki, akkor csak rosszul érzi magát a dologtól, hogy nem tud neked mindent megadni. Tudja magától is, szerintem ne legyél hálátlan.
16 évesen már iskola mellett is vállalhatsz munkát, pl suli után szórólapozhatsz, dobozolhatsz, stb. 18 alatt még nem olyan irreális az a pénz, néhány hónap alatt össze tudod rá szedni, ha tényleg annyira fontos a dolog. Sajnos el kell fogadni, hogy nem mindenki kap ugyanannyit az élettől és neked már most meg kell dolgozni azért, ha valamit akarsz. Tudom nem jó, de sok mindent nem tehetsz.
Esetleg ha van egyéb rokonod, aki jobb anyagi helyzetben van, támogathat. De ezt nem ajánlom, mert az ilyen csak még több családi vitát szokott szülni. :/
Szerintem suli után 2 órát ha elmész dolgozni, akkor azért össze lehet szedni, és annyi még a tanulásban sem akadályoz. Minimálbéren kézhez kapsz kb 450 forintot óránként, számolj utána, beszéld meg anyuddal és érdeklődj az iskolaszövetkezeteknél.
Én is fogszabályzásra járok és nekem elég kevés idő alatt eddig egész jól rendbe hozta.
és minél idősebb leszel annál drágább lesz. Akkor inkább most mint később. és addig is romlanak a fogaid. :)
Vagy úgy!
"Anya, most ne ruhát vegyünk, hanem fogszabályzót!"
Vagy így már nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!