Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Ha epilálom, ha gyantázom, ha borotválom, ha szőrtelenítő krémezem a lábam, KIPATTOGOK.pedig mindig bekenem magam szőrtelenítés után mindenféle babakrémmel, púderral olajjal...már mindent kipróbáltam.teljesen el vagyok keseredve, és nem csak azért mert csúnya piros, hanem mellette még fáj is...
Valami módszer? Vagy ezt így el kell fogadnom?!
19/L
2012. aug. 13. 21:47
1/3 anonim válasza:
hát én úgy szoktam hogy mielőtt borotválkozom jól betusfürdőzöm a kívánt részt így jó habos lesz és utánna nem pattogsz ki,vagyis nekem ez a véleményem! :)
2/3 A kérdező kommentje:
régebben mindig úgy csináltam.az sem vált be:(
utánna vettem borotvagélt, az után is ugyanolyan piros pöttyös.....
2012. aug. 13. 21:53
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy érzékeny a bőröd, menj el egy bőrgyógyászhoz, talán ő tud majd segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!