Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Lehet unalmas már ez a kérdés, de annyi féle véleményt olvastam, hogy nem tudom melyiknek hihetek. Az arcom 2 oldala tele van piros foltokkal( hegekkel) kb 4. hónaposak nem tudom ez mennyire számít réginek. Nagyon szeretném, ha hozzáértők vagy esetleg olyan emberek írnának akiknek volt ilyen problémájuk és talált rájuk megoldást. Szóval milyen gélek, krémek esetleg arctisztítók vannak amelyek nagy mértékben halványítják esetleg folymatos használatánál eltünnek ezek. Köszönöm a válaszokat előre is.Annyira már nem durva az arcom, de sajnos látszanak mert minden fele vannak az arcomon így eléggé látható :((
2012. ápr. 25. 20:16
 1/4 sia ***** válasza:

Kozmetikus vagyok!

A hegek eltüntetését mindenféleképpen kozmetikusra kell bízni!

Majdnem minden kozmetikában található !! fotorejuvenáció !! röviden IPL nevű gép!

Alkalmas végleges szőrtelenítésre, folt eltüntetésre pattanásos arcra gyulladáscsökkentőként és ránctalanítóként.

Nem drága hetente 2 ajánlott és nagyon eredményes a google -on nézz utána tényleg nagyon hatásos.

2012. ápr. 26. 00:10
 2/4 sia ***** válasza:
2012. ápr. 26. 00:16
 3/4 sia ***** válasza:
2012. ápr. 26. 00:17
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben, érdeklődök a kozmetikusomnál, biztos akkor van nála is ilyen..köszönöm a választ
2012. ápr. 27. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!