Soha nem festettem még be a hajamat, de most a barátnőm terrorban tart, próbál rábeszélni a Loreal Casting borostyánszőke hajfestékre. Nagyon tetszik, de nem akarom újra meg újra festeni. Kikopik vagy lenő? Ötlet, hogy mi tévő legyek?
Igen, igaza van az előttem beírónak : ha egyszer elkezded festeni, utána már mindig festened kell 2-3 hetente, hogy ne látszódjon a lenövés...
Ha mégis szeretnél új hajszínt kipróbálni, akkor inkább kimosható hajfestéket vegyél, ez 4-5 hajmosás után lekopik.
(Nem érdemes a szép hajadat tönkretenni hajfestékekkel! A természetes mindig a legszebb. És nem kell mindig a barátnőre hallgatni: talán irigy a szép természetes hajadra!)
Szerintem se festesd be. Én is nagyon el tudok ilyenkor bizonytalanodni, amikor barátnőim ennyire rá akarnak beszélni valamire a végén már én is benne lennék. De nem a barátnődnek kell utána mindig festegetni a haját szerintem ő nem gondol bele rendesen csak annyira, hogy neked jól állna. De nagyon tönkrevágja a hajat a festék még hullhat, töredezhet is tőle.
Nekem is szőkésbarna, sokáig unalmasnak találtam és mindenféle színre akartam festeni :) De szerintem egyszerűbb megbarátkozni a hajszíneddel és inkább hajpakolásra költeni meg fodrászra ( jó hajvágás, jó fazonú haj) mint hajfestékre ami még káros is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!