A fél arcom feldagadt, mi tevő legyek?
Figyelt kérdés
Egy pár napja kinyomtam egy nagyon pici pattanást...a helye alig látszott.Az este már éreztem,hogy fáj egy kicsit de nem is törödtem vele ,de ma reggel arra ébredtem , hogy irtóan fáj és nagyon piros .A fel arcom meg van dagadva s a pattanás körül kemény.Remélem nem vér kelés(pont az arcomon ).De ha az, marad maradandó fold vagy heg?2013. júl. 15. 09:52
1/7 anonim válasza:
Nyomj ki egyet a másik oldalon is hogy szimmetrikus legyen. Általában a szimmetrikus arcot látjuk szépnek úgyhogy biztos segít. :)
2/7 anonim válasza:
#1 :DDDDDDDDDDD
Amúgy alapozó. Vagy mondd, hogy arcüreggyulladásod van.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat "NAGYON ÉRTELMESEK" voltak.Am ,ha netalán ilyen problémáid akadnának nyugottan te is szimetriába hozhatod az arcodat:D SOK SIKERT !!! :p
2013. júl. 15. 10:43
4/7 anonim válasza:
Legközelebb annyira figyelj hogy mielőtt kinyomod és miután kinyomod, fertőtlenítsd le a környékét és nem fogsz így járni.
5/7 A kérdező kommentje:
Lefertőtlenítettem és be is kentem Aknesolal ...
2013. júl. 15. 11:36
6/7 anonim válasza:
Tegyél rá forrázott kamillafiltert.Fertőtleníti és visszahúzódik.
7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbálom! Köszi :)
2013. júl. 15. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!