Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Régen gyönyörű hullámos, félhosszú, vastagszálú hajam volt. Nem tudom mi történt, de megváltozott. Nőtt olyan 10 centit (már a hátam közepéig ér) és alig hullámos (persze régebben már inkább a göndör felé hajlott) és elvékonyodott. Soha nem vasaltam (a fodrász vasalta ki kb. 2x az életemben meg néha be volt göndörítve de azt is a fodrász csinálta) és nem roncsoltam (festetni se festetem csak az utóbbi időben volt benne melír azt is max 2 alkalommal tetettem bele, de már lenövesztem). Én hosszú hajat szeretnék. Anya szerint, ha levágatom rövidebbre (visszavágatok olyan 15-20 centit) akkor megerősödik, gyorsabban fog nőni, és lehet hosszú, szép, egészséges hajam. Szerintetek? Mi tévő legyek?2013. máj. 26. 19:20
1/4 A kérdező kommentje:
sajnos hullik is a hajam :/ szedek gyógyszert de nem nagyon akar használni bár nem olyan régen kezdtem szedni
2013. máj. 26. 19:21
2/4 anonim válasza:
Így (én szerintem) nehéz lenne megállapítani, hogy mi lehet a probléma. Beszélj a fodrászoddal, mond el neki, hogy anyukád mit javasolt, és ha ő is jónak látja, vágasd le, de csak az eltöredezett, el"csúnyult" részt.
3/4 A kérdező kommentje:
a fodrászom aszonta menjünk el vérvizsgálatra mert szerinte daganatom van vagy valamiféle baci a szervezetemben :D voltunk csakhogy anya is megnyugodjon és semmi bajom :) de majd ezek után megkérdezem mégegyszer :)
2013. máj. 26. 19:37
4/4 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, vagy a bőrklinikára. Lehet hormonális oka, vitaminhiány, felszívódási zavar, gócok stb. Ezekkel lehet mit kezdeni. Vagy még stressz miatt is lehet. De addig is én nagyon ajánlom a Varga hajszeszt. Nekem 2 évig hullott a hajam folyamatosan, a fele odalett, mióta használom egyáltalán nem hullik. Nem olcsó, de egy próbát sztem megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!