Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13-15/Lányok válaszolnátok...

13-15/Lányok válaszolnátok pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

milyen parfümöt használtok:

hétköznapokra hogyan sminkelitek magatokat?

milyen alapozót használtok:

általában melyik boltokból veszitek a ruháitokat:

milyen sampont használtok?

előre is köszi :)

2013. aug. 29. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Parfüm:Avon-tól rendeljük amelyiknek az illata megtetszik :)

Smink:spirál és szemcerka..alkalmakra tus

Alapozó:BB krémek szerintem jók..Púder:Stay Matte

Bolt:bármilyen boltokból..mindenhol vannak jó cuccok csak meg kell találni őket :9 de a kedvenc boltom a New Yorker..ott vannak a legjobb cuccok :)

Sampon:schauma

2013. aug. 29. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Parfümöt ritkán használok, egyébként amim van az avonos.

Egy hétköznapi sminkem korrektorból, púderből, szempillaspirálból, szájfényből és szemöldökceruzából áll. Ha valami "esemény" van, még használok pirosítót és szájfény helyett rúzst.

Alapozót nagyon ritkán használok, csak ha ronda a bőröm. Akkor anyuét kérem kölcsön, egy max factoros.

A ruháim h&m-ből, new yorkerből, és helyi kisebb butikokból van. Olykor szoktam a netről is rendelni, pl kabátot, mert még normálisat nem találtam a közelben. Errefelé nincs túl sok jó bolt sajnos. :)

Sampont mindig mást használok, mert még nem találtam meg az "igazit". Jelenleg egy pantenet.

2013. aug. 29. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Parfüm: Van egy Halle Berry-m, de inkább Avonos testpermetet használok, valahogy mindig elfelejtem a parfümöt :)

Smink: Korrektor, alapozó, púder (finoman, nem vakolatra megyek) zselés szemhéjtus, szempillaspirál.

Alapozó: Avon BB krém

Ruhák: New Yorker, H&M, C&A, Tally Weilj

Sampon: Nivea Color protect, festett hajra (eredetire van visszafestve pirosról a fele:D)

15/L

2013. aug. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!