Fannipani kérdése:
Rockerlányok! Nektek milyen a hajatok?
Figyelt kérdés
Pl színe, van benne melír, hossza, esetleg egy két színes tincs (ha az van akkor milyen színű), általában felkötitek, kiengeditek, vagy hogy van? Értelmes válaszokat lécci!2013. aug. 28. 20:28
11/11 anonim válasza:
Semmi extra :D Derékig erő sötétbarna, vagy világossötétes, nem is tudom megállapítani :D Vagyis inkább most olyan sötétvilágosbarnás-pirosas a színe, mivel be volt festve ilyen izével pirosra és már kezd kikopni :D
Általában kiengedve hordom, sport közben szoktam csak felközni, vagy ha valami olyat csinálok, ami közben zavar ha belóg. Semmi más. Ja, még ilyen kendőt szoktam hordani, amit simán a fejedre kötsz és csak van :D Nagyjából ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!