Hosszú hajú lányok! Hogy kerülitek el, hogy kócolódjon a hajatok? Az enyém állandóan kócos.
Ha megmosom, olyan kócos, hogy nem tudom kifésülni szépen, a felét "kitépem" fésülés közben. Szárazon vagy még vizesen kéne fésülni mosás után? Használok balzsamot is a sampon után, és GlissKur sprayt, a fésülés könnyítőt, de semmi.
A másik problémám hogy éjszaka hogy összegubancolódik. Összefogom egy hajgumival lófarokba, de reggelre iszonyat összeakad ismét. Kontyolni nem nagyon akarnám éjszakára, mert természetes szögegyenes a hajam, és akkor hullámoska lenne reggelre.
Kevés hajam van már sajnos, mert nagyon hullik (alapjáraton is, plusz a sok fésüléstől), de egyébként a derekamig ér.
Én hajmosás előtt is ki szoktam fésülni a hajam, aztán persze hajszárítás előtt is.
Éjszaka persze kócos lesz valamennyire, de annyir azért nem, hogy ne lehessen kifésülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!