Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hosszú hajú lányok! Hogy...

Hosszú hajú lányok! Hogy kerülitek el, hogy kócolódjon a hajatok? Az enyém állandóan kócos.

Figyelt kérdés

Ha megmosom, olyan kócos, hogy nem tudom kifésülni szépen, a felét "kitépem" fésülés közben. Szárazon vagy még vizesen kéne fésülni mosás után? Használok balzsamot is a sampon után, és GlissKur sprayt, a fésülés könnyítőt, de semmi.

A másik problémám hogy éjszaka hogy összegubancolódik. Összefogom egy hajgumival lófarokba, de reggelre iszonyat összeakad ismét. Kontyolni nem nagyon akarnám éjszakára, mert természetes szögegyenes a hajam, és akkor hullámoska lenne reggelre.

Kevés hajam van már sajnos, mert nagyon hullik (alapjáraton is, plusz a sok fésüléstől), de egyébként a derekamig ér.

2013. júl. 23. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mosás után egyből megfésülöm vizesen + szárítás közben is, persze nem tépkedve, hanem tincsenként:) Meg nekem is van kifésülő spraym, illetve ezerszer jobb a helyzetem mióta használok balzsamot is:) Viszont éjszaka nekem is gubancolódik, azzal nem tudok mit kezdeni, sokat forgolódok álmomban :D
2013. júl. 23. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Én hajmosás előtt is ki szoktam fésülni a hajam, aztán persze hajszárítás előtt is.

Éjszaka persze kócos lesz valamennyire, de annyir azért nem, hogy ne lehessen kifésülni.

2013. júl. 23. 13:35
 3/5 anonim válasza:
vizes hajat nem szabad fésülniii !!! akkor nagyon károsodik..Amúgy ha levágatsz belőle kb 5 cm-t,akkor nem lesz akkora gubanc,és könnyebben lehet majd fésülni.A haj ha sokáig nincs vágva akkor megtöredezik.Ajánlom az avon termékeit :)
2013. júl. 23. 15:20
 4/5 anonim válasza:
Éjszakára próbáld meg nagyon lazára befonni a hajad. Nekem bevált :)
2013. aug. 1. 18:58
 5/5 anonim válasza:
Hajmosás előtt fésülködj meg, aztán még szárítás előtt is. Én éjjel mindig magam mellé teszem a hajam. Az fontos hogy ne feküdj rá.
2013. aug. 1. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!