Mért sérül meg magától állandóan a fülem kivan tágítva többi lent?
Figyelt kérdés
Mindig amikor 25-30mm közelébe jutok berakok egy tágítót és semmi baja nem is piros és kb 3 nap mulva meg sebes és ki kell vennem már 3 adjára fordul elő mit tegyek vele pedig mosom kenegetem bepantennel entmudommit tegyek?2013. júl. 21. 15:41
1/7 anonim válasza:
Betartod te rendesen a két tágítás közötti időt? Ilyen probléma akkor fordul elő ha valaki siet, és kireped a füle
Most pl hanyas van bent?
Vegyél octenisept-et vény nélkül kapható és azzal érdemes fújni, elég jó találmány nekem annak idején 2hét alatt sokat segített
2/7 A kérdező kommentje:
hát ugy tekintve hogy már volt 30 as a fülem ugys tágítottam 3 nap várással és nemfájt nem feszült szilikonnal.
2013. júl. 21. 21:32
3/7 A kérdező kommentje:
28 volt de 26ra visszavettem hogy gyógyuljon.
2013. júl. 21. 21:33
4/7 anonim válasza:
26oson hagyd akkor legalább augusztus közepéig, és utána lassabban haladj vele
5/7 anonim válasza:
Ne tágíts szilikonnal, és ne napokat várj mm-ek között. Mindenki maga érzi, hogy mennyi idő kell, de általában minimum egy hónap/mm. Ha vérzik, vagy fáj, akkor nem jól csinálod, és csak szét fogod barmolni a füled. Nem mellesleg a gyulladás amit a szervezetedben okozhat, más egészségügyi problémákhoz is vezethet.
6/7 A kérdező kommentje:
már haramadjára tágítom harmincig de msot lassan hetente két milivel szinte nemis tágítom mert mire 1 hét eltelik van tágesz mellet két mili hely csak belrakok egy nagyobbat.
2013. júl. 30. 01:45
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg ezért sérül meg a füled. Nem magától, ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!