Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rockerlányok! Nektek milyen a...

Fannipani kérdése:

Rockerlányok! Nektek milyen a hajatok?

Figyelt kérdés
Pl színe, van benne melír, hossza, esetleg egy két színes tincs (ha az van akkor milyen színű), általában felkötitek, kiengeditek, vagy hogy van? Értelmes válaszokat lécci!

2013. aug. 28. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

kiengedve hordom, sötétszőke alapból, az alja feketére van festve már egy jó ideje. néha festek bele kék csíkokat.

mellem alá ér 1-2 centivel.

csak a legnagyobb melegben és itthon kötöm fel.

2013. aug. 28. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Én már nem jelenek meg olyan nagyon rockeresen, de régen, vörös, hosszú, kiengedve! Vagy volt hollófekete ugyan így!
2013. aug. 28. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Sötétbarna(a feketéhez hasonló), vállig érő
2013. aug. 28. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Váll alattig ér, régen az alsó fele piros volt, most már visszafestettem a zeredeti sötétbarnámra. Jobb oldalt fel van nyírva, és a za rész kékre festve. Általában kiengedve hordom.

15/L

2013. aug. 28. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Szőkített hajam van, hamvas, szürkés kicsit, van benne lila, piros, kék, narancssárga, zöld tincs is itt-ott. Derékig ér, egyenes. Mindig kiengedve hordom.
2013. aug. 28. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Félhosszú fekete váll alá ér, alapból göndör de vasalom. Kiengedve hordom, néha kötök fel kendőt. (Ált. piros vagy kék) 16/L
2013. aug. 28. 22:25
 7/11 anonim válasza:
alapból rézvörös, vörösesbarna, mellig érő és a fülem mögött van benne egy fekete tincs 1 hónapja amit most meg akarok vastagítani vagy esetleg a másik oldalra is rakni :D
2013. aug. 29. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
21:29: én kíváncsi vagyok nagyon a hajadra! küldenél nekem priviben képet?:)
2013. aug. 29. 14:00
 9/11 anonim válasza:
Hát nekem válig érő a színe barna és pirosas sárgás tincsek vannak benne elöl ,általában kivasalom.
2013. aug. 29. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem még Korey Cooper haja tetszik nagyon!
2013. aug. 29. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!