Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok? (kép)

Szerintetek kövér vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

168 cm vagyok, hozzá 62 kg. :S Barátnőim azt mondják, hogy nem vagyok kövér, de én mégsem érzem jól magam a bőrömben...

L/17

2009. okt. 31. 15:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
72%
én 170cm magas vagyok és kb 61kg. plusz-minusz 1-2kg. azaz egy picit vagyok csak vékonyabb. szerintem semmi baj sincsen veled, ha tartod ezt a súlyt. az előttem válazsoló nem tudom mit ért normál alakon, de ha a BMI-indexet elfogadjuk annak, akkor bőven a normál tartományban vagy. br igaz, én nem magazinokból tájékozodók a normál testalkat fogalmáról...ennyi felesleget simán lehet úgymond leplezni ügyes öltözködéssel, sőt, kifejezetten csinosan lehet kinézni. persze tudni kell, hogy nem a haspóló-miniszoknya összeállítás a nyerő, mint ahogy pl nekem sem. ahhoz, hogy én tartósan kevesebb legyek állandó odafigyelés, rengeteg sport kéne, amire tanulás mellett nem mindig van idő. én szeretek enni, hát ilyen a testem és bátran mondhatom, hogy a társaságok egyik legjobb és legokosabb pasija él velem. ez nem felvágás, csak azt értsd meg hogy ha változtatni akarsz a testeden, akkor azt maximum magadért tedd, mert egyébként nincs veled semmi baj, nem vagy se túlsúlyos, se kövér! ne szedj fel többet, de ne sanyargasd magad csak azért, hogy leadj pár kilót. tartsd magad formában, de csak míg jólesik, kis sport, ésszerű táplálkozás, úgy hogy amúgy mindent megeszel, amit szeretnél, csak odafigyelve mennyit. és ne utáld magad, mert akkor tökmindegy hány kiló leszel, nem fog boldoggá tenni.
2009. okt. 31. 20:25
 22/36 timido ***** válasza:
65%
Nem értem mért kell lepontozni.. Igaza van a bnőidnek, nem vagy kövér, de ugyanakkor nem vagy vékony. A hasadon szemmel látható, hogy nem vagy vékony. Ha változtatni akarsz magadon, sportolj, és ne egyél sokat. Ennyi az egész.. Menny el aerobikozni, vagy fussál ( bár most már hideg van ) de ellehet menni fitnesz terembe. De otthon is lehet ám mozogni, beraksz egy jó zenét, és ugrálsz rá, vagy gyakorlatokat csinálsz, lábemelés, felülés.
2009. okt. 31. 20:37
 23/36 anonim ***** válasza:
44%
nem vagy kövér, főleg a hasadon és a csípődőn van felesleg
2009. okt. 31. 22:36
 24/36 anonim ***** válasza:
64%

Én sem értem, miért kell lepontozni. Segítőkész válaszokat láttam.

Persze, hogy nem az anorexiás a normális. Na de... vagyünk figyelembe pár dolgot. Egy: a képen látható alany nagyon sok mindent kihozhatna magából. Kettő, és ez jóval fontosabb: még csak 17! Pár év, 20 körül kritikus időszak, ilyenkor még szokott változni az alak. na de... szerintem az ő érdekében, ha nem akar 25-30 évesen már TÉNYLEG kövér lenni, akkor tegyen ellene. És tényleg jó az alapanyag, mert nőies vonalak. csak hát még fiatal. Nem kell koplalni. Elég a mozgás. Hidd el, ha valami jót sportolsz, amit szeretsz, hamar rászoksz, és annak csak pozitív hatása lesz;) Heti háromszor 1 óra, és akkor megtarthatod ezt az alakot nagyon sokáig, sőt, még jobbá is teheted, de semmikép sem leszel ténylegesen elhízott.

Aki meg a BMI alapján méri a jó alakot, csak egy röhögést küldök. Én mikor BMI szerint megfelelő voltam, konkrétan tehén voltam, mivel szerencsétlen módon nem mellre hízok, még csak nem is fenékre, hanem hasra. Soha nem koplaltam. Nem is bírom ki, ha éhes vagyok, érzékeny vagyok erre.

2009. okt. 31. 23:27
 25/36 anonim ***** válasza:
63%

Szia:)

Remélem, bírod a kritikát, mivel kérdezel, én őszintén válaszolok.

Kövérkés=kissé hájas, elhanyagolt alakú vagy.

-nagy a hasad

-vastag a combod

-hájas a csípőd

-vastag hájas a karod.

-összeérnek felül a combjaid, ami nagyon csúnya.

Ne hidd el, hogy nem vagy kövér. Nem vagy kövér, szó szerint, de molett vagy.

Nekem is mondták a barátnőim anno, h nem vagyok kövér, de nem hittem el. 161 cm-rel és 55 kilóval dagadt voltam. Persze amikor lefogytam 49-re akkor irigykedtek.

Szerintem nem szép a tested és nem is nőies.Molett.

Én 17 évesen 47 kiló voltam.

Sportolj és ne nassolgass, hagyd el a cukros ételeket és a fehér lisztes kajákat, pékárúkat.

Remélem nem sértődtél meg, én őszinte voltam, szerintem fogyj és térj át egy egészségesebb életmódra.

Én 17 évesen kezdtem el futni időnként és akkor fogytam le a mai súlyomra. Én is sokat nassoltam.

Gondolj bele, ha most ennyi felesleg van rajtad, 10 év után mennyi lesz. Mert bizony észrevétlenül rakódnak rá évek alatt.

Most 28 vagyok és 51-53 kiló. Én figyelek magamra, és sokkal jobb érzés úgy élni, hogy jó erőnlétben vagy és minden ruhát felhúzhatsz.

Sztem téged zavar ez a felesleg, és tégy érte.

Sok sikert:-)))

2009. nov. 1. 15:24
 26/36 anonim ***** válasza:
57%
az utolsó válaszolónak teljesen igaza van..
2009. nov. 1. 19:32
 27/36 anonim ***** válasza:

hát sztem nem vagy kövér csak duci...

de ezt gyorsan letudod tornázni:D

2009. nov. 3. 18:04
 28/36 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ide írok, látom, nem mostani...

De a válaszolók a cukros üdítőjükkel, meg az édességes anyjuk kínjával már kezdtek unalmassá válni.

Egy ismerősömnek ugyanilyen alakja van, és a pasik imádják.

De nem ezt akartam ebből kihozni, hanem hogy nem attól lesz normál alkat, hogy látni a bordáit.

1. A zsír/hájmennyiség normálisnak tűnik, teljesen rendben van.

2. Igen, tényleg szélesebb a csípője az alkatához képest, szép vékony derékkal, ami a NŐIESSÉG jelképe. Csak ennek a szónak a jelentését manapság sokan elfelejtették.

Ha kicsit nagyobb mellei lennének, akkor már tökéletes lenne, de inkább ez, mint a szilikon, tényleg szép, arányos test.

Ja, még valami:

2009-10-31 17:09 Szerintem nagyanyád érdekesen mutatna ebben a fehérneműben;-P

2010. ápr. 30. 01:05
 29/36 anonim ***** válasza:
normális testsúlyod van(ott a testömegindex, számitsd ki)..ám hol irja, hogy kötelezően vékonynak kell lenni?
2010. máj. 13. 15:29
 30/36 anonim ***** válasza:
Végre egy értelmes válasz.
2010. máj. 13. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!