Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok? (kép)

Szerintetek kövér vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

168 cm vagyok, hozzá 62 kg. :S Barátnőim azt mondják, hogy nem vagyok kövér, de én mégsem érzem jól magam a bőrömben...

L/17

2009. okt. 31. 15:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
39%

Hááát... 17 évesen kicsit törékenyebb is lehetnél :)

De a kövértől messze vagy.

Én közel 40 évesen nézek így ki.

2009. okt. 31. 15:42
 2/36 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen normális, átlagos testalkatúnak látszol.
2009. okt. 31. 15:44
 3/36 anonim ***** válasza:
73%
Csak a hasad meg a csipod nagy.Am csini lennel de igy sem vagy kover!
2009. okt. 31. 15:45
 4/36 anonim ***** válasza:
79%

Igaza van a barátnőidnek. Nem vagy kövér. Arányos nőies alkatod van, szép derekad, ezzel jól lehet öltözködni. Verd ki a fejedből hogy kövér vagy, és olvasd el Naomi Wolf - A szépség kultusza c. könyvet, abból meg fogod érteni, miért hiszed tévesen magadat kövérnek. Tényleg olvasd el, vedd ki a könyvtárból, vagy akár vedd meg, életreszóló befektetés! Én 16 évesen olvastam, és örökre kiverte belőlem az indokolatlan önbizalomhiányt!

28/n

2009. okt. 31. 15:45
 5/36 anonim ***** válasza:
35%
17 éves vagy? Nem 37?
2009. okt. 31. 15:49
 6/36 anonim ***** válasza:
65%
Sportolj, formáld az alakodat, mert ez nem normál alkat, ne higyj az előzőknek! Ne törődj bele, hogy ilyen az alkatod, hanem tégy érte, hogy szebb legyen, formásabb! Ha nem érzed magas jól a bőrödben, akkor tornázz, mozogj, figyelj az étkezésedre.. persze ne fogyókúrázz, hanem egyél kevesebb édességek, kevesebb cukros üdítőt.
2009. okt. 31. 15:50
 7/36 A kérdező kommentje:
17 vagyok... -.-'
2009. okt. 31. 15:50
 8/36 anonim ***** válasza:
79%
Ez az iskolapéldája annak, amiről Naomi Wolf ír - akik leosztják ezt a lányt, azoknak a fejét jól átmosták a divatmagazinok, ahol photoshoppal kreált női testek vannak. Ne töltsd az életed önutálattal!!!!!!!!!!!
2009. okt. 31. 16:18
 9/36 timido ***** válasza:
54%

Szerintem is fogyózz, nem azért, mert kövér vagy, csak mondtad hogy nem érzed magad jól a bőrödben.

Amugy én 15 évesen nagyon elhíztam ( 74 kg ) na hát akkor volt valami ilyen az alakom. Most 63 kg vagyok, 167 cm, és most meg vagyok elégedve magammal, vékony vagyok, igaz van a csípőmön nagyon pici, de azt a párom szereti :)

Egyél kevesebbet, mozogj többet, ez a titok. Ilyen alapból az alakod, vagy voltál vékonyabb?

Szval szerintem, ha nem szereted az alakodat, mindenféleképpen változtass rajta, mert tudsz.

17/L

2009. okt. 31. 16:21
 10/36 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom, miért pontoztatok le, én nem mondtam, hogy utálja magát! Azt szeretném, ha megszeretné a saját testét, és ha formálja, feszesít, akkor ezt el fogja érni. Nem tudom, miért akarjátok ennyire elfogadtatni vele saját magát, amikor ez NEM normál alkat. Nem akarlak megbántani, kedves kérdező, de szerintem a csípődön, a hasadon és a combodon akad felesleg.

Nem vagy kövér, de nem is vagy vékony.

2009. okt. 31. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!