Szerintetek szép vagyok? 13 éves vagyok, sokan csúnyáznak le.
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy ronda vagyok,mert sokakkal nem vagyk jóbn.Ők mondják ezt.Szerintetek irigyek,vagy ideesítésnek szánják,esetleg őszintén mondják?A sok mondás hatására egyre csúnyábbnak látom magam.
Őszinte véleményt kérek,nem fogok megsértődni,nem vagyok olyan fajta
2013. aug. 25. 21:39
11/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya, sőt az nagyon is jó, hogy természetes szép vagy, nem egy agyon sminkelt mű cicababa!
12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek üzenem: kicsikorom óta ekcémás a bőröm :///
2013. aug. 26. 12:04
14/19 anonim válasza:
Szerintem szép vagy :) szép az arcod és jol áll ez a haj is
14/L
15/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak: köszönöm:)
2013. aug. 27. 00:13
16/19 anonim válasza:
Akik piszkálnak csak bántani akarnak! Piszkálódásuknak nincs semmi valóságalapja. Egyáltalán nem vagy csúnya! Majd idővel ha kicsit jobban megérsz. És elkezdesz nővé válni, akkor majd meglátod mennyi udvarlód lessz! A piszkálódókkal meg ne törőggy! Mindd idióta!
17/19 anonim válasza:
Barmok az ismerőseid! -.-" Szép arcod van, a szemed is nagyon szép, csatlakozom az előttem szólókhoz: a hajadon változtass! 2-3 év múlva nagyon szép leszel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!