Szerintetek az jó ha hasonlítok Palvin Barbarára? Sokan mondták már, hogy hasonlítok rá. Szerintetek szép?
Figyelt kérdés
. Én nem tartom annyira szépnek. szerintetek?2013. ápr. 15. 21:58
1/15 anonim válasza:
Hazánk egyik legsikeresebb, nemzetközileg elismert modellje. Vannak még hülye kérdéseid?
2/15 anonim válasza:
1., az még nem jelenti azt, hogy szép is.
Pl. én sem tartom valami szépnek.
4/15 anonim válasza:
Valószínű, hogy szép, hiszen ha nem lenne az, nem foglalkoztatnák a szépségiparban.
Az, hogy nem mindenkinek tetszik, már abból fakad, hogy a "nem hozzáértők" ízlése különböző (egyébként szerintem sem az a klasszikus szépség, de elég ideális világban élnénk, ha azt mondhatnánk rá, hogy nem az.)
6/15 anonim válasza:
Nem értem miért mondjátok hogy nem szép. Bazi szép lány. Amúgy küldjél egy képet, kíváncsi vagyok hogy mennyire hasonlítasz.
17/l
8/15 anonim válasza:
Az bazi jó dolog ha hasonlítasz rá, nem küldessz egy képet? :D
9/15 anonim válasza:
Mutass magadról képet és majd eldöntjük hogy hasonlítasz-e rá!
10/15 anonim válasza:
Persze hogy szép! A féltékenység árad a magyar emberekből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!