Szerintetek az jó ha hasonlítok Palvin Barbarára? Sokan mondták már, hogy hasonlítok rá. Szerintetek szép?
Figyelt kérdés
. Én nem tartom annyira szépnek. szerintetek?2013. ápr. 15. 21:58
11/15 anonim válasza:
Én spéci nem azért nem kedvelem, mert féltékeny vagyok, rám lehet fogni nyugodtan, de azt bevallom, hogy irigy vagyok. Nem magam számára, de más emberek számára irigylem azokat a számára elérhető és elért dolgokat, amit más, nála sokkal tehetségesebb emberek nem érhetnek el, mert nincs pénz rá, hogy befuttassa őket valaki. Márpedig nagyon ritka - s tudtommal nála sem így volt -, amikor valaki tőke nélkül be tud modellként futni, mert már eleve a portfólió elkészítése rengetegbe kerül.
12/15 anonim válasza:
csak azért híres mert kavarta a sz.rt Justin Beiberrel. De am szerintem átlagos..... bár Amerikában gyűlölik XD
13/15 anonim válasza:
Utolsó, ostoba vagy.
Előtte is roha*dtul híres volt. Világhírű!
Én spec. csak a magyarok kommenteiből tudtam meg a Justin ügyet, addig nem is hallottam róla.
És csak magyarországon utálják sokan, sok az irigy ember.
Külföldön nagyon szeretik és nagyon szépnek tartják.
Valaki meg azt írta, hogy túl vékony...
Jó vicc. :D Modellekhez képest kifejezetten vaskos a csaj.
14/15 anonim válasza:
3. Nak uzenem....!
Tul sovany??! -.-' fuhh..b+
Akkor neked mi a jo? Dikkk
15/15 anonim válasza:
Nagyon szép! Kíváncsi vagyok tényleg hasonlítasz-e! Küldj légyszi képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!