Szerintetek szép vagyok? 13 éves vagyok, sokan csúnyáznak le.
Sokan mondják hogy ronda vagyok,mert sokakkal nem vagyk jóbn.Ők mondják ezt.Szerintetek irigyek,vagy ideesítésnek szánják,esetleg őszintén mondják?A sok mondás hatására egyre csúnyábbnak látom magam.
Őszinte véleményt kérek,nem fogok megsértődni,nem vagyok olyan fajta
jaj a második kép elmosódott,telón máshogy látszott.
az a baj hogy senkinek nem jövök be. mindneféle frizut kipróbáltam de ez a legnormálisabb. utolsó kommentelőnek: köszönöm szépen :)
mit tudok tenni azért hogy kedvesek legyenek velem,felhívjam magamra a figyelmet?
Nem vagy csúnya :) Ne hallgass másokra. Próbáld elengedni a füled mellett a rosszakat és csak a jókkal törődni, mert így csak az önbizalmad rombolódik le.
A hajaddal kapcsolatban: talán jobban állna egy oldal frufru, jobban megnyitná az arcod.
Én is azt javaslom, hogy maradj önmagad, mert ha mást adsz, mint amilyen vagy, akkor nem azért fognak szeretni ami vagy. Nekem is volt ilyen időszakom, hogy mindenáron más akartam lenni, feltűnőbb, barátkoztak is velem, amit eleinte nagyon élveztem, de később rájöttem, hogy ez nem én vagyok és ez az egész csak felszínes dolog. Velük nem tudtam igazán őszintén beszélni. Most viszont már önmagam vagyok és vannak barátaim, akik úgy szeretnek, ahogy vagyok :)
Ennyi idősen velem is ez volt, mint veled, de ne aggódj, idővel jobb lesz! :)
A te korodban engem is piszkáltak. Eltelt 4 év, többszörös iskolaváltás, de általánosban, és gimiben is megtaláltam a helyem.
Kedves arcod van. Valóban jól állhat neked az oldalfrufru, a hajad végét pedig ritkítani/tépetni lehetne, és fokozatosra vágni. Szép lenne úgy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!