ooo utolsó hogy te milyen kedves vagy minden Virágos kérdéshez berakod.......
NA és akkor mi p.csa van....Szerintem elég sok nő szokott sz.pni....Na de mindegy.........
2009. dec. 30. 22:27
27/36 anonim válasza:
Már írtam ide egyszer,kedves utolsó előtti,és ha szeret sz_pni akkor az gáz,inkább legyen egy prűd kis nyamvadék?
Sztem akkor is istennő kategória,bár minden korombeli így adna magára,és nem a hurkáit vagy a narancsbőrös dagadt seggét kellene néznünk,fújjjjj,én ettől mászok fel a falra.
22F
2009. dec. 31. 08:51
28/36 anonim válasza:
Hát....én úgy vagyok vele,hogyha valaki nagyon elégedetlen magával akkor műttesse meg magát...nekem volt egy ilyen barátnőm aki nagyon elégedetlen volt a mellével,lógósnak találta. Hiába mondtam neki ,hogy nekem tetszik de nem igazán érdekelte.Amióta megműttette magát,azóta a szexuális életünk is jobb. Sokkal többet meg mer mutatni magából. Persze a Voksán Virág féle nők már úgymond túlzásokba estek. A kacsaszáj nekem se jön be:)Szép ha egy kicsit teltebb egy nő szája de nem ennyire:)))Természetellenes!
2010. ápr. 8. 07:37
29/36 anonim válasza:
nem
2010. máj. 4. 20:32
30/36 anonim válasza:
Az en baratomnak egyaltalan nem jonnek be allitasa szerint a munocikek. Bar nekem Voksan Virag tetszenem ha nem lenne "megcsinalva" a szaja. Annyi az egesz baj, hogy ha kinezetre ilyen egy no, mindneki butanak tartja. Nagyreszben gondolom ez is az igazssag, de kivetelek mindig vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!